Maijs pavisam netālu: Vasilisas Volodinas prognoze katrai zodiaka zīmei 2022. gadam

 

Vēzis 22. jūnijs 22. jūlijs

Volodina brīdina cilvēku, ka tuvojas lielas pārmaiņas, tāpēc viss ir rūpīgi jāanalizē.

Prognoze liecina, ka ir pienācis laiks demonstrēt citiem visu savas būtības neapdomību, veikt kādu drosmīgu rīcību, pierādīt visiem, ka esat gatavs jauniem piedzīvojumiem.

Ko darīt: nebaidieties būt drosmīgs, drosmīgs un vardarbīgs kā vēja brāzma.

Brīdinājums: ja plānojat, analizējat, šaubāties par visu pārāk ilgi, jūs riskējat palaist garām kaut ko svarīgu. Centies būt brīvāks, dari to, ko vēlies.

Norāde: Izpletiet spārnus un drosmīgi ļaujieties godīga vēja straumei, kas novedīs jūs pie vēlamā mērķa.

Padoms: neskatoties uz to, ka jūs pārņēma lidojuma, bezsvara un neuzmanības sajūta, nevajadzētu aizmirst, ka jebkuram biznesam ir jāpieiet saprātīgi, rūpīgi izsverot visus plusus un mīnusus. Jebkura vēja brāzmas vienmēr ir nepastāvīgas, mainīgas, tāpēc ir jāizmanto brīdis un jāizmanto tas, kas ir tagad, pretējā gadījumā var būt par vēlu. Nenožēlo un nenožēlo neko — atstāj visus savus emocionālos pārdzīvojumus vēlākam laikam.

Lauva 23. jūlijs 22. augusts

Nāk jauns dzīves posms, kurā būs daudz gaišu mirkļu, tāpēc garlaikoties nevarēs.

Pēdējo 2 mēnešu laikā tava dzīve ir pārvērtusies vienmuļu rutīnas notikumu virknē, tu esi sācis arvien vairāk zaudēt sirdi, bet maijā viss mainīsies uz labo pusi.

Ko darīt: esiet drosmīgi, riskējiet, palīdziet citiem, ja redzat, ka viņiem tas ir ļoti nepieciešams un viņi paši nespēj tikt galā ar kādu problēmu.

Brīdinājums: Uguns stihija, neskatoties uz visām tā priekšrocībām, joprojām nevar kontrolēt cilvēku, tāpēc jums pastāvīgi jāatceras par drošības pasākumiem.

Virziens: izmantojiet ugunīgo spēku tikai labiem mērķiem, mēģiniet padarīt laimīgus un priecīgus pēc iespējas vairāk cilvēku.

Padoms: nemēģiniet tagad analizēt, plānot vai ieņemt nogaidošu pozīciju. tas jūs vēl vairāk iegremdēs ikdienas bezdibenī, izmisumā un iekšējā tukšuma sajūtā. Vienkārši mēģiniet rīkoties tā, kā nolēmāt pašā sākumā, un tad viss noteikti izdosies.

Jaunava 23. augusts 22. septembris

Šai zodiaka zīmei nevajadzētu par zemu novērtēt augstāko spēku palīdzību, jo. tās spēj sasildīt pat visledaināko sirdi, iedvest jaunu dzīvību blāvā ikdienā, padarīt tās košas. Jāatceras, ka maijs asociējas ar neprognozējamību, negaidītiem notikumiem, tāpēc tuvākajā nākotnē vienmēr jābūt modram, jākontrolē savas emocijas, neļauj tām pārņemt sevi, pretējā gadījumā riskē nodarīt pāri ne tikai sev, bet arī sev. mīļajiem.

Attiecību sfērā: jūsu mīlas savienībai ir lemts būt kaislīgai, nesavaldīgai, kas atgādina aizraujošu spēli. Tie, kuriem izdosies pastāvīgi uzturēt šo uguni, varēs kopā nodzīvot ilgu un bagātu mūžu.

Lietišķo lietu jomā: tev neiet pārāk gludi, tāpēc pēc iespējas ātrāk pārslēdzies uz ko citu. Tici, ka biznesā nevarēsi iegūt vēlamo labumu.

Svari 23.septembris 22.oktobris

Maija horoskops ir šāds: uzdrošinieties veikt drosmīgas darbības attiecībā pret citiem, jo. tagad jums ir tik spēcīgs, kaut arī īslaicīgs atbalsts, saskaroties ar augstākiem garīgajiem spēkiem.

Esiet gatavs dramatiskām pārmaiņām, un ne vienmēr uz labo pusi.

Attiecību jomā: drīz tavā dzīvē parādīsies cilvēks ar plašu redzesloku, daudzveidīgām interesēm, kā arī uzņēmības garu un tieksmi uz izmisīgām darbībām. Paturiet prātā, ka šis ir vējains cilvēks, tāpēc jūs varat viņu turēt sev tuvumā, tikai pastāvīgi radot sarežģītas situācijas, kurās nepieciešama viņa tieša līdzdalība un aktīva palīdzība.

Darba un karjeras jomā: neuzņemies atbildīgu darbu, bet gan nodarbojies ar mazo biznesu, bet uztici atbildību par naudas uzskaiti kādam, kam ir atbilstoša pieredze.

Skorpions 23. oktobris 21. novembris

Volodina brīdina, ka draud lielas nepatikšanas, un to avots būs kāds no malas vai cilvēku grupa, kam ar viņu nav ģimenes vai draudzīgas saites. Iespējams, iemesls būs panākumu skaudība, personīgie sasniegumi, tāpēc jums nevajadzētu dalīties priekā ar visiem.

Ja vēlies precīzāk uzzināt, no kurienes radīsies nepatikšanas un no kā tās sastāvēs, tad ieskaties tuvāk apkārtējos.

Finanšu jomā: drīz jau noslēgtajos līgumos būtiski pasliktināsies nosacījumi, vai arī kāds tos mēģinās pārkāpt. Turklāt var sākties krīze, kas negatīvi ietekmēs ne tikai tavu finansiālo labklājību.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras 2022. gada maijā piedzīvos dramatiskas pārmaiņas

Šķir trešo lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment