Maijs pavisam netālu: Vasilisas Volodinas prognoze katrai zodiaka zīmei 2022. gadam

 

Strēlnieks 22. novembris 21. decembris

Volodina norāda, ka Strēlnieki atrodas krustcelēs – tagad dzīvē iestājies grūts periods, kad neiet tā, kā gribētos, personiskajās attiecībās valda nesaskaņas, un domas nevar sakārtot, taču pavisam drīz viss būs. dramatiski mainīties.

Nesteidzieties, mēģiniet kaut ko mainīt saviem spēkiem, jo. Jūs riskējat tikai pasliktināt situāciju. Vērojiet savu uzvedību, attieksmi pret citiem, jo. tava pārmērīgā nervozitāte, aizkaitināmība, dusmas atņem tev daudzas iespējas – tu nepamani, kā palaid garām iespējas, kļūsti garīgi sagrauts.

Mīlestība un attiecības: iespējams, decembra sākumā dzimušie Strēlnieki tiks iesprostoti. Viens pats, bez ārējas palīdzības, jūs nevarat izkļūt no tā. Ir naivi gaidīt, ka mīlestības objekts nāks pie prāta. Ir nepieciešams spert pareizos soļus un upurēt laimes vārdā, cīnoties ar despotu un mainot to, nevis sēdēt nolemtā stāvoklī. Ar radošuma palīdzību notiek nerealizētās enerģijas sublimācija.

Prognozē mīlestību, mistisku pievilcību partneru starpā.

Novembra beigās dzimušajiem situācijas attīstības perspektīva ir iluzora, tikai tālākā dzīves gaita beidzot var pateikt, vai cilvēks salauzīs aizliegumu važas vai turpinās samierināties ar savu likteni. Astroloģe stāsta, ka cilvēks kļūst bīstams gan sev, gan citiem cilvēkiem. Viņu var sagaidīt izolācija – no slimnīcas gultas līdz cietumam.

Attiecībās ir lielas problēmas, ko rada iekšējie aizliegumi. Cilvēks ir saspiests un neļauj sevi mīlēt.

Mežāzis 22. decembris 20. janvāris

Zemes zīmes tagad var uzskatīt sevi par uzvarētājiem.

Mums ir jācīnās par taisnību, bet neuztraucieties, jo. augstāki spēki nāks palīgā, nostāsies tavā pusē, apveltīs ar izturību, apņēmību un stiprinās tavu garu.

Kas jādara: mēģiniet kompetenti pārvaldīt visu uzkrāto gudrību, parādīt dabisku atjautību, drosmi, parādīt savu cīņassparu un pierādīt visiem, ka esat gatavs aizstāvēt taisnīguma ideālus līdz pēdējam.

Brīdinājums: nekādā gadījumā neļaujiet sev vilcināties un izrādīt savu neizlēmību – tagad tas ir nepieņemami.

Padoms: ja varat palīdzēt cilvēkiem, kuriem ir līdzīgi jūsu uzskati un līdzīgi mērķi, tad jums būs daudz vieglāk sasniegt to, ko vēlaties.

Maijā tu pats iejutīsies mierinātāja lomā, spēj mierināt un iedrošināt citus cilvēkus. Sajutīsi vienotību un harmoniju ar apkārtējo pasauli, pamanīsi, ka tava dzīve ir sākusi mainīties uz labo pusi, turklāt parādīsies finansiālā stabilitāte.

Jūtu sfērā: no vienkāršas ziņkārības vienam pret otru līdz izzināšanai, kā tikt galā ar topošo perspektīvu – vai ir vērts sazināties ar šo cilvēku. Ja mēs runājam par izveidojušos pāri, mēs sagaidām jaunu viens otra atzinību, negaidītu un kuriozu iezīmju atklāšanu pazīstamā personāžā. Jutekliskā neapmierinātība. Neliels uztraukums no nezināmā. Zinātkāre un savstarpēja interese.

Ūdensvīrs 21. janvāris 18. februāris

Sarežģīts periods, ko raksturo vairākas nepatikšanas un neveiksmes, beidzas, un drīz jūs pamanīsit, ka ir sākušās pārmaiņas uz labo pusi.

Ko darīt: izturieties pret visu, kas notiek pēc iespējas mierīgāk, jo. ir pienācis laiks atvadīties no iekšējās spriedzes un apjukuma sajūtas, kas jūs vajā. Centieties vienkārši dzīvot un mīlēt visu, kas jūs ieskauj.

Brīdinājums: neatskatieties atpakaļ un nenožēlojiet pieļautās kļūdas vai to, ko jums nebija laika izdarīt.

Instrukcija: mēģiniet atrast jaunus cilvēkus savā vidē vai mēģināt rīkoties jaunā veidā pazīstamā situācijā, aizmirstot par saviem iedibinātajiem kanoniem.

Padoms: nebaidieties ne no kā un ar pārliecību raugieties gaišākā nākotnē.

Visi šķēršļi un smags darbs tev ir nākuši tikai par labu, rūdījuši tavu raksturu, tāpēc tagad vari viegli ieiet jaunā dzīvē, jo. tagad visas nepatikšanas liksies sīkums.

Zivis 19. februāris 20. marts

Maijā būs iespēja iemācīties izbaudīt un uzlādēties ar pozitīvām emocijām no visvienkāršākajām lietām. Ja tava dzīve rit mierīgi, mēreni, bez emocionāliem uzliesmojumiem, tad tajā var piedzimt kas jauns, skaists un iedvesmojošs. Obligāti ir jānodrošina, lai biznesā nebūtu stagnācijas, pretējā gadījumā tas var palēnināt visu jūsu attīstības procesu. Sievietēm maijs var solīt agru grūtniecību, bet tām, kuras jau gaida bērniņu, viņa drošas dzemdības.

Arī februāra beigās dzimušajiem ir tāda prognoze: materiālā bagātība ir, bet iekšējais tukšums rada garlaicību; ir ērts, ērts dzīvoklis, taču šis komforts vairāk atgādina attēlu no glancēta žurnāla, tajā nav šarma, ko mājai piešķir siltas, sirsnīgas attiecības; ir ērts un veiksmīgs vīrs vai partneris, bet nav mīlestības; ir pagātnes pieredze, bet nav sapņu, nav degošu nākotnes plānu, nav tieksmju, kas palīdz nestāvēt uz vietas, bet virzīties uz priekšu.

Jūtas un attieksme: mierīga, mērena un apzināta. Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi un materiālo komponentu. Cilvēkiem nav nepieciešamības vai iekšējas vajadzības atvērties, kā arī savainot vienam otru ar savām problēmām. Ja ir konflikti, tie tiek risināti ātri un konstruktīvi. Atdalīšanās, iesaistīšanās savā biznesā vai interesēs. Attiecības ir ideālistiskas, romantiskas.

Maijā Zemes zīmēm būs grūta cīņa par taisnību, taču nebaidieties, jo. tavā pusē ir augstāki spēki, kas dos ne tikai gudrību un garīgo spēku, bet arī apņēmību, ieaudzinās pašapziņu un ticību, ka tavi ideāli ir pareizi. Gaisa zīmēm maijs ir priekšvēstnesis jauna dzīves posma sākumam, ko pavadīs prieks, laime un veiksme. Ūdens un Uguns zīmēm jācenšas aizmirst par nepatikšanām, uzturēt labu garastāvokli, priecāties, izklaidēties un izjust iekšēju vieglumu.

Lasi vēl: 4 nakts zīmes, kas piepildās un vēsta par pārmaiņām uz labo pusi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment