Māru Katarsku izglābj no vardarbības Ēģiptē, taču pati iesaistās asiņainā kautiņā ar dzelzs stieņiem Tērvetē

FOTO: Toms Norde

“OKartes Skatuves” dalībniece Māra Katarska izglābusies no ieslodzījuma un vardarbības Ēģiptē. Viņa šobrīd dzīvo Latvijā un ir uzsākusi jaunas attiecības ar kādu latviešu puisi. Kāda sieviete bijusi aculieciniece kādam asiņainam kautiņam Tērvetē, kurā dalību ņēmusi arī Katarska ar savu jauno draugu. 

Kā jau pirms dažiem mēnešiem tika ziņots par bijušo “OKartes Skatuves” dalībnieci Māri Katarsku, kura pazudusi Ēģiptē un pārcietusi tur pazemojumus un vardarbību no bijušā arābu izcelsmes drauga. Viņš piekāvis, sazāļojis un turējis ieslodzītu dzīvoklī jauno sievieti, kuras dzīvība pēc pārciestā tobrīd karājusies mata galā.

Ir pagājuši vairāki mēneši un Katarska ir šķietami atguvusies, jo sniedz padomus sievietēm, kuras saskārušās ar vardarbību ģimenē. Par viņas atgūšanos liecina arī jaunuzsāktās attiecības ar vienaudzi Edgaru Netenbergu.

 

“11. maija notikums Tērvetē jāzina visiem!”

Viss tomēr nav tik skaisti, kā varētu šķist. Nesen žurnāla “Kas Jauns” rīcībā nonāca informācija par kādu asiņainu kautiņu. Ar “Kas Jauns” sazinājās kāda Tērvetes iedzīvotāja, kura ir šokēta par Māras rīcību pēc tā, kas notika ar viņu Ēģiptē. Sieviete uzskata, ka Katarska pati esot agresīva, tāpēc nebrīnoties, ka pati esot izprovocējusi bijušo draugu uz vardarbību. Kautiņa aculieciniece pastāsta par redzēto kautiņu Tērvetē:

“Pusnaktī pie mājas Labrenči norisinājās asiņains kautiņš, kurā cieta arī mani draugi. Viņi tika sisti ar dzelzs stieņiem, bet Māra Katarska piedalījās kautiņā, izmantojot plastmasas trubu. Kopumā konfliktā bija iesaistījušies astoņi cilvēki, kuri bija ieradušies no Auces. Kautiņa laikā vietējie iedzīvotāji izsauca policiju, atbrauca divas ekipāžas.”

 

Par šo incidentu redzami arī komentāri pie Katarskas ierakstiem sociālajā vietnē “Facebook”.

FOTO: Ekrānuzņēmums no Facebook
FOTO: Ekrānuzņēmums no Facebook
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment