Māte joprojām baro ar krūti savus piecus un septiņus gadus vecos dēlus

Māte, kura joprojām baro ar krūti savus divus dēlus, piecus un septiņus gadus vecos Čeisu un Fīniksu, uzstājusi, ka tajā nav nekā seksuāla.

Līza Bridžere (46) interneta troļļus dēvē par pedofiliem, kuri ir neapmierināti ar viņas izvēli turpināt auklēt savus dēlus. Intervijā ar “Channel 9” viņa arī atklāja, ka ir apsūdzēta asinsgrēkā, un viņai tika teikts, ka viņai vajadzētu atņemt bērnus.

Bridžera kundze no Adelaidas, Austrālijā, pastāstīja ABC:

Tiešsaistē un privātos ziņojumos man ir teikts, ka es esmu pedofils, ka man ir jāatņem aprūpes tiesības un jāatvēl bērni ģimenei, kas viņus cienīs un pienācīgi mīlēs. Mani sauc par “veco veceni”, 

ar visādiem riebīgiem komentāriem saka, ka es to daru tikai priekš sevis .

Viņa teica, ka barošana ar krūti ir labākais veids, kā rūpēties par saviem dēliem, kuriem ir autisms, piebilstot: Tas viņiem sniedz mierinājumu, piedāvā drošību, sniedz iespēju nomierināties.”

Bridžera kundze teica, ka viņas piens palīdz nomierināt dēlus.

Viņa atklāja, ka Čīzs (7) vairāk nevēlas, taču Fīniksa (5) diez vai drīz beigs baroties ar krūti. Bridžere zīdīja arī savus 3 vecākos bērnus, kad viņi bija mazāki, ilgāk nekā to dara vairums cilvēku.

Viņa centusies palīdzēt atbrīvoties no kauna traipa par vecāku bērnu barošanu ar krūti, internetā publicējot atklātu vēstuli un stāstot par saņemto pāridarījumu.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment