Maza meitenīte uzkrāso savu brāli tā, lai viņš izskatītos pēc mammas, rezultāts ir graujošs

Foto: SWNS.com

Trīsgadīga meitene savam mazajam brālim uzlika kosmētiku, lai viņš varētu izskatīties tieši tāpat kā viņu mamma. 24 gadus vecā divu bērnu māmiņa Ketrina Kārra nolēma pavadīt kādu laiku, lai relaksētos un nomazgātos, tāpēc atstāja savu meitu Tifāniju lejā skatāmies televīziju kopā ar mazo brāli Frenkiju.

Taču Tifanija izņēma mammas kosmētikas somu un izmantoja tās saturu, lai uzkrāsotu brāļa seju, liekot viņam izskatīties tā, it kā viņš būtu nosmērēts ar mākslīgo iedegumu. Tifānija izmantoja otiņu, lai noklātu brāļa seju ar bronzeri, uzkrāsoja viņam lūpas ar sarkanu lūpu krāsu un ar uzacu zīmuli iezīmēja uzacis.

Ketrina nokāpa lejā un ieraudzīja Frenkiju, kas bija pilnībā pārveidots, un vēl vairāk apjuka, kad Tifānija paskaidroja, ka vēlas, lai viņš “līdzinātos tev, māmiņ”.

Foto: SWNS.com

Ketrina no Harrogeitas, Jorkšīrā, teica:

 

“Es atstāju viņu gulēt, un viņa sēdēja klusām un spēlēja planšeti. Viss bija tik jauki mierīgs, līdz Tifa iekliedzās: “Māmiņ, nāc lejā, es uzkrāsoju Frenkiju, lai viņš izskatītos kā tu”.

Būtībā viņa bija uzklājusi viņam uz sejas pēc iespējas vairāk bronzera un noklājusi viņu ar “hailaitera” krēmu. Viņa arī bija brālim uzkrāsojusi manu lūpu krāsu un paveikusi diezgan labu darbu, zīmējot viņa uzacis ar manu uzacu zīmuli. Šķiet, ka viņa domā, ka viņš izskatās tieši tāds kā es”.

Nākošajā lappusē lasi, vai mamma meitu sodīja

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment