Mātes sazāļo savus sešus adoptētos bērnus un nobrauc no klints

Foto: AP

Divas mātes sazāļoja savus adoptētos bērnus, pirms nobraukušas no klints, kas bija 144 km  augsta, šis notikums tiek uzskatīts par slepkavību – pašnāvību.

Gan Dženifera, gan Sāra Hārta  (abas 38 gadus vecas) tika apsūdzētas par bērnu ļaunprātīgu izmantošanu, kad viņas tīšuprāt nobrauca no 144 km augstas jūras klints Kalifornijas ziemeļu piekrastē, nogalinot sešus bērnus vecumā no 12 līdz 19 gadiem.

Foto: California Highway Patrol

Izmeklēšanas zvērinātie pieņēma vienprātīgu spriedumu pēc tam, kad bija dzirdējuši, ka viena no sievietēm pirms incidenta internetā meklējusi vārdus “nāve noslīkstot”.

26. martā, dienā, kad viņi nomira, sociālie dienesti apmeklēja ģimenes māju, jo bija nobažījušies, par to, vai bērni ir pabaroti.

Kaimiņš Brūss DeKalbs, kurš pazvanīja Bērnu aizsardzības dienestam, pastāstīja:

“Viņi visi bija mazi. Viena meitene, kurai bija 12, izskatījās, ka viņai ir septiņi gadi. Viņai trūka divu priekšzobu”.

Automašīnā atrasti trīs bērnu līķi – Markis, 19, Džeremija, 14, un Abigeila, 14, tika atrasti, savukārt Ciera, 12, tika izvilkta no jūras tikai pēc nedēļas. Automašīnā tika atrasti arī abu audžu mammu, Dženiferas un Sāras, līķi.

Sešpadsmit gadīgās Hannas mirstīgās atliekas tika konstatētas ar DNS testu palīdzību pēc tam, kad krastā tika atrasta kurpe.

Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP

Policijai nav izdevies atrast piecpadsmitgadīgās Devonta mirstīgās atliekas. Attēlā redzams, kā 2014. gadā viņš apskauj baltādainu policistu, lai protestētu pret liktenīgo melnādainā pusaudža nošaušanu Misūri štatā.

Nākošajā lappusē lasi, kas atklājās izmeklēšanas laikā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment