Dubaijā arestē britu māti, par to, ka bijušā vīra sievu “Facebook” nosauca par “zirgu”

Foto: metro.co.uk

Kādai britu mammai Dubaijā piespriež cietumsodu un tūkstošiem mārciņu naudassodu par kādu viņas “Facebook” ierakstu, kurā viņa bijušā vīra sievu nosaukusi par “zirgu”.

55 gadus vecā Leileha Šaraveša teica, ka viņu arestē kopā ar meitu Parīzi, kurai ir 14 gadi. Viņas esot iemestas kamerā, kad abas 14. martā ieradās Apvienotajos Arābu Emirātos uz sava bijušā vīra bērēm.

Viņa tika aizturēta saskaņā ar Dubaijas stingrajiem kibernoziegumu likumiem, pēc tam, kad viņas bijušā vīra Pedro otrā sieva bija ziņojusi par Leilehas nikno 2016. gada sociālo mediju ziņu. Leileha stāsta, ka ierakstu ielikusi drīz pēc viņas un vīra 18 gadu ilgās laulības beigām.

Viņas meitai Parīzei atļāva atgriezties mājā Ričmondā pie Temzas, Sīrijā. Kamerā Parīze pavadīja 12 stundas “izbīlī”. Leilehas pase tika konfiscēta, kas nozīmē, ka viņa joprojām nevar pamest valsti, ziņo Mail Online.

Šonedēļ viņai būs jāierodas tiesā un jāsaskaras ar diviem gadiem cietumā un 50 000 sterliņu mārciņu (58 138 eiro) lielu naudas sodu. Leileha MailOnline teica:

“Es nevaru ne gulēt, ne ēst. Stresa dēļ esmu nokritusies par diviem izmēriem. Un mana meita katru vakaru raud pirms gulēšanas. Mēs esam kļuvušas tik tuvas, it īpaši pēc tam, kad tēvs mūs pameta. Mēs esam tikai viena otrai. Man lauž sirdi tas, ka tieku turēta prom no meitas”.

 

Ieslodzītā māte rakstīja komentārus pie viņas vīra kāzu bildēm ar 44 gadus veco Samahu al Hammadi no Tunisijas. Tajos viņa nosauca līgavu par “zirgu”.

Divos ierakstos ir lasāms:

  • “Ceru, ka tu būsi tur zem zemes, idiot. Nolādēts. Tu mani atstāji šī zirga dēļ”;
  • “Tu apprecēji zirgu, idiot”.

 

 

Nākošajā lappusē lasi, kāpēc par šādu ierakstu britu mammai jāatrodas cietumā un jāmaksā liels naudassods

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment