Mātes sazāļo savus sešus adoptētos bērnus un nobrauc no klints

Dženiferas asinīs, kura vadīja automašīnu, tika atklāts alkohols, kas pārsniedza likumīgo robežu. Atklājās, ka katram bērnam bija iedotas ap 19 devas Bendrila, lai padarītu viņus miegainus, stāstīja zvērinātie.

Foto: Police Handouts
Foto: Police Handouts
Foto: Police Handouts
Foto: Police Handouts

Pirms trim dienām varas iestādes sāka izmeklēšanu par nevērību, un pēc mājas apmeklējuma sociālie darbinieki teica, ka tur gandrīz nav nekādu pierādījumu par to, ka tur būtu dzīvojuši bērni.

Policija ir dalījusies ar attēliem no “ļoti sterilās” mājas iekšpuses, kurā bija redzami tukši attēlu rāmji, kas karājās pie sienām. Policija no Sāras telefona atrada izdzēstus meklējumus, kas liecināja, ka viņa meklējusi pašnāvību, noslīkšanu un informāciju par Benadrila devām un pārdozēšanas metodēm internetā.

Viņi aizbēga no Vudlendas, Vašingtonas mājām un nakts vidū aizbrauca uz Kaliforniju.

Foto: AP
Foto: AP

Kalifornijas lielceļa patruļas izmeklētājs Džeiks Sleits sacīja:

“Viņas abas nolēma, ka tas būs gals. Ka tad, ja viņas nevar paturēt savus bērnus, tad tie nebūs arī neviena cita bērni”.

 

Sleits teica, ka Dženifera reti dzerot alkoholu, bet varbūt tovakar iedzēra, lai “vairotu drosmi”.

Foto: AP

Sāras organismā bija 42 Benadrillas devas, to lieto alerģiju ārstēšanai. Šerifs Lts Šenons Bārnijs teica:

“Esmu pārliecināts, ka gan Dženifera, gan Sāra ir pārcentušās. Daudz kas notika viņu dzīvē, līdz brīdim, kad viņas pieņēma šo apzināto lēmumu izbeigt savu dzīvi šādā veidā, atņemot dzīvību arī bērniem”.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment