Mazulīte dodas pretī bruņotai policijai ar paceltām rokām pēc tam, kad tiek aizturēti viņas vecāki

Kāds divus gadus vecs bērns nofilmēts, ejot pretī bruņotiem virsniekiem ar paceltām rokām auģā, pēc tam, kad vecāki tika apturēti uz aizdomu pamata par uzpirkšanu.

Aizdomās turētos Čadu M. Bomu un Džeimsu V. Makmalenu aizturēja Talahasī Floridā policijas darbinieki, kuri turēja pistoles un šautenes aiz kāda rosīga universālveikala. Internetā nofilmēts satriecošs video, kurā redzams, kā no melnās pikapa mašīnas izkāpj bērns bez kurpēm un zeķēm, un tuvojas policijai.

Virsnieki paceļ ieročus, un mazā meitene paceļ rokas gaisā, lai atdarinātu pieaugušos, kuri pirms tam tika izvesti no mašīnas.

“Viņa mēģina izkāpt, bet nevar, jo viņa ir maza,” saka balss aiz kameras. Viņa ir pacēlusi rokas. Ak Dievs, paskaties uz to! Ak Dievs! “Viņi vēl joprojām tur ieroci pie mazuļa,” saka viens skatītājs, tikmēr otrs viņu pārtrauc: “Nē, viņi tur ieroci pie mašīnas.”

Talahasī policija paziņoja, ka viņi bijuši smagi bruņoti, jo veikala darbinieki ziņoja, ka aizdomās turamajiem līdzi bijis ierocis. Policija atrada granātu šauteni kravas furgona aizmugurē.

Māte vēlāk no mašīnas paņēma otro bērnu. “Kameras, kas piestiprinātas pie policistu apģērbiem parāda virsnieku rūpes par bērniem un viņu līdzjūtību, jo viņi atļāva mātei parūpēties par bērniem. Mamma, kura ir aizdomās turamā, lūdza virsnieku paturēt savu 2-gadīgo, pēc tam, kad viņa izņēma bērnu no automašīnas sēdeklīša.

Esmu lepns par to, kā virsnieki rīkojās šajā situācijā, par to, kā viņi pielāgojās, kad uzzināja par bērniem, par rūpju un līdzjūtības līmeni, ko viņi izrādīja ģimenei,” sacīja galvenais virsnieks Maikls DeLeo.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment