Meitene publicē fantastiski bagātīgas baraviku un beku “ražas” bildes un video, bet cilvēki netic

Iespaidīgas bildes un video, kuros redzams liels beku un baraviku “guvums”, publicējusi sociālo tīklu lietotāja Agita. Bildēs un video redzams milzīgs daudzums gardo sēņu, tomēr ļoti daudzi sociālo tīklu lietotāji netic, ka video un bildes ir no šī gada, vai no Latvijas. 

Cilvēkus gan var saprast – kā nekā šogad sēņu “raža” mežos ir daudz pieticīgāka, nekā citus gadus. Vairums cilvēku uzskata, ka bildes ir no pagājušā gada. Mēs gan nostājamies Agitas pusē, jo viņa publicēja dzīvās ētera (live) Facebook video ar šo lomu (to mēs nopublicējam mazliet zemāk)!

Tas nozīmē, ka Agitai ir izdevies patiesi varens loms.

Agita raksta: “Man iet jautri. Ko tik cilvēki neizdomā. Kad ielieku bildes kur visas sēnes spaiņos, tad uzreiz es redz esmu avīzes sabāzusi spaiņos un pa virsu sabērusi baravikas, kad ielieku bildes kur baravikas ir uzbērtas uz palaga tad izdomā, ka man ir uzpirkšanas punkts, kad saku, ka nav, tad pēkšņi man esot savi strādnieki, tad vēl es uzinu ka šīs nav lasītas mežā, bet es esmu tik ļoti attīstījusies un man pat ir sava sēņu audzētava, kad tas atkrīt tad es braucot no darba ārzemēs esmu Polijā visu salasījusi (šis vispār ir labs, ja es viņas lasītu Polijā tad līdz LV viņas būtu tārpu saēstad), un tad vēl tie komentāri, ka tās ir pagājušā gada, ak Jell ieliku pat privātu video kuru parādīju atklātu, savas galerijas, kur ir visi datumi. Nu man attaisnoties vairs nav pa spēkam. Latvieši gatavi otru apēst bez sāls. Nu gan jau līdz vakaram vēl kāds izdomās kādu smieklīgu variantu.”

 

 

https://www.facebook.com/Amatniece/videos/2077951972519429/?hc_ref=ARS3998b8gOTdnJctK-rRIML3_ZsqD386pN6A5LHPexTIwaqKN04j_PUFlQuOKtluWI

 

Un lūk bildes:

https://www.facebook.com/Amatniece/posts/2077960912518535?__xts__[0]=68.ARDipIN_5UVVvO39gPq0_3h6cEmhrzQUYEkcazrjKcipxkgUIIQQ4atTZt5LskULGSpV8_hYShZqs7vpko07fFv_eH9Ya81OImLx55A6zdHuKVs8I-8siOYn6Nv2h9595iXNnEA&__tn__=-R

Nav gan īsti skaidrs, kur iespaidīgais loms gūts, jo meitene to neatklāj (kas ir loģiski – sēņotāji nekad neatklāj savas labākās vietas)! Tomēr kā dzīves vieta meitenei norādīta Lestene.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anita</cite>

    Agita! Apsveicu ar bagātīgo ķērienu! To sauc par Dieva (vai likteņa- kā tuvāk sirdij) dāvanu. Paldies jums, sirsniņ, arī par to, ka bekas esi nogriezusi, tātad saudzīgi izturies pret apkārtējo pasauli. Citādi tīri sāpīgi bija skatīties uz pirmajām gailenēm Rīgas centrāltirgū, kuras fotogrāfijā bija redzams, ka tās vienkārši ir nolauztas. Tā vien gribās teikt: nu kur tu, cilvēk, steidzies, pakaļa svilst vai? Pirms kādiem 10 gadiem man paveicās gandrīz no vietas salasīt 13 kg gaileņu Pieņēmēja arī neticēja, domāja, ka tās ir izmērcētas. Redzu, ka tevi negatīvie komentāri nenomāc un nebojā garastāvokli. Tā turēt – suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Vēlu veiksmi arī citās dzīves jomās kā ar baravikām!

Leave a Comment