Mīlestības horoskops 2022. gada maijam: kura no zodiaka zīmēm sāks krāpties

Kas sagaida katru zodiaka zīmi 2022. gada maijā mīlestības jomā?

Auns
Aunam maijā pieaugs pievilcība, kas piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību. Ir vērts aplūkot jaunā paziņas īpašības un viņa intereses. Tas palīdzēs saprast, vai ir nepieciešams turpināt iepazīšanos un turpmāko saziņu.

Brīvais Auns var satikt to, kurš kļūs par otro pusīti. Venera šai zīmei piešķirs šarmu un pievilcību. Galvenais, lai nereibst no fanu vai cienītāju uzmanības un tikšanās ar viņiem.

Sirds, kas nemaldinās, palīdzēs izdarīt izvēli. Tāpēc Aunam vajadzētu izrādīt drosmi un spert soļus pret pretendentu, kas viņiem patīk.

Precētiem Auniem var rasties nesaskaņas ar saviem partneriem (vīru vai sievu). Šajā gadījumā labāk risināt sarunas un risināt problēmas kopā. Iepriekšējo attiecību atsākšanai maijs ir nelabvēlīgs periods, un cerības, visticamāk, nepiepildīsies.

Vērsis
Vēlme pēc vientulības un negatīvisma apgrūtina mīlestības piesaistīšanu jūsu dzīvē, tāpēc Vēršiem vajadzētu mainīt savu noskaņojumu un padarīt to optimistiskāku. Venera rada labvēlīgus apstākļus harmonisku attiecību un jaunu tikšanos atrašanai.

Var traucēt tikai jūsu pašu šaubas un bailes. Lai novērstu to izvirzīšanu priekšplānā, jums ir jārīkojas un jāanalizē savas jūtas un negatīvā attieksme, lai tās novērstu. Pastaigas, kino apmeklēšana un tērzēšana ar draugiem palīdzēs jūs uzmundrināt un atbrīvoties no izmisuma.

Zināma atturība Vērša uzvedībā nāks par labu un vairos pretējā dzimuma interesi.

Dvīņi
Maijā zvaigznes rīko Dvīņus komunikācijas, kontaktu un mīlestības attiecību veidošanai. Personīgajā frontē var gadīties negaidīti pavērsieni, tikšanās ar neparastiem cilvēkiem.

Vientuļos Dvīņus gaida interesanti randiņi, kas nākotnē var izvērsties par kaut ko vairāk. Šis ir labs laiks mīlestībai. Var būt arī īslaicīga vētraina romantika.

Retrogrādā Merkura periodā ir iespēja saņemt ziņas no “bijušajiem”. Var rasties domstarpības ar pastāvīgo partneri, nepieciešams izrunāt svarīgus jautājumus, lai izvairītos no nepatikšanām.

Vēzis
Visa Vēža enerģija tiks novirzīta darba brīžiem. Ir vērts sadalīt savus spēkus, lai tie neaizietu tikai uz finansiālām un karjeras lietām. Galu galā arī ģimenei ir vajadzīga uzmanība un aprūpe. Mājīgā atmosfērā labāk nekavējoties pāriet uz aktualitātēm, mājsaimniecības locekļiem un mīļoto, šajā laikā aizmirstot par darbu.

Vientuļajiem Vēžiem var attīstīties romantiskas attiecības. Jums nevajadzētu tos pastāvīgi analizēt, bet vienkārši mēģināt sazināties un labi pavadīt laiku, iepazīstot cilvēku.

Lauva
Labs mēnesis komunikācijai. Lauva var satikt cilvēkus, kas viņu interesē. Lauva būs iedvesmota, atvērta un romantiska. Savā partnerī viņš var atklāt jaunas pozitīvas īpašības.

Labs laiks piknikam un ceļojumiem. Ilgstošas ​​attiecības dzirkstīs jaunās krāsās, ja pievienosi tām nelielu novitāti un negaidītus mirkļus. Lauvas emocionalitāte maijā var būt nedaudz pārmērīga. Ir vērts pievērst uzmanību atpūtai un relaksācijai.

Lasi vēl: Bīstams maijs: 7 mēneša dienas, kas mūs ieprogrammē neveiksmei

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment