Mīlestības horoskops 2022. gada maijam: kura no zodiaka zīmēm sāks krāpties

Jaunava
Jaunavas var kļūt saasinātas jūtas, seksualitāte. Vientuļie zīmes pārstāvji sagaida pārmaiņas savā personīgajā dzīvē. Būs jaunas iepazīšanās, flirts, var rasties jauns romāns. Jaunavām nevajadzētu iedziļināties kaislībā un pilnībā pāriet uz jūtu pasauli.

Ir pienācis laiks uzlabot attiecības ar savu ilggadējo partneri, pārrunāt satraucošos jautājumus. Ja pieliekat pūles, pastāv visas iespējas panākt pozitīvas pārmaiņas uz labo pusi. Maijs ir labvēlīgs arī draudzīgai un partneru mijiedarbībai.

Svari
Maijā Svari būs īpaši pievilcīgi pretējam dzimumam, kas novedīs pie jaunām paziņām un saskarsmes. Daži zīmes pārstāvji uzzinās par gaidāmo ģimenes papildināšanu.

Kopīgas pastaigas un aktivitātes palīdzēs stiprināt laulības saites. Tuvāk mēneša vidum par sevi var atgādināt seni paziņas vai bijušie mīļākie. Vientuļie Svari drīz piedzīvos pārmaiņas, piemēram, apprecēsies vai dzemdēs bērnus.

Skorpions
Skorpionam ir jāpievērš uzmanība fiziskajai un psiholoģiskajai veselībai. Maijs nav pats labvēlīgākais mēnesis romantiskām attiecībām. Lietas pastāvīgi novērsīs viņu no mīļotā.

Skorpioni var par kādu interesēties, flirtēt un pat izveidot romānu. Ir vērts padomāt par šāda savienojuma izredzēm un sekām.

Strēlnieks
Venera atrodas piektajā mājā. Labs laiks attiecību stiprināšanai. Labāk sadaliet slodzi un nedodiet sev pārāk daudz darba un laika atpūtai. Kopīgas aktivitātes ar bērniem nāks par labu.

Strēlnieka apdomība un atvērtība palīdzēs pārvarēt pārpratumus un konfliktsituācijas, kas var rasties zīmes pārstāvju ģimenē. Dažreiz ir labi paskatīties uz attiecībām no cita leņķa.

Mežāzis
Šis periods ir labvēlīgs ģimenes iekšējo attiecību un ar māju saistīto lietu uzlabošanai.

Jūs varat palīdzēt savam dzīvesbiedram tikt galā ar ikdienas pienākumiem.
Maijs ir piemērots laiks attiecību pārcelšanai jaunā līmenī un to attīstīšanai. Piemēram, jūs varat izteikt laulības piedāvājumu izvēlētajam, ja ir pienācis laiks.

Ūdensvīrs
Vientuļie Ūdensvīri savu nākamo mīļoto var satikt maijā. Un tiem, kas jau ir precējušies, ir lietderīgi bez iemesla doties nelielā ceļojumā vai noorganizēt brīvdienas.

Atklāta saruna palīdzēs panākt mieru, izprast domstarpību iemeslus, ja radušies konflikti. Veiksmīgi būs ģimenes pasākumi, romantiski vakari, izbrauciens uz ūdenskrātuvi vai jūru.

Zivis
Labs mēnesis romantikai un personīgajai dzīvei. Zivis maijā sagaida iepazīšanās un tikšanās. Ir vērts tuvāk aplūkot jaunus cilvēkus, iespējams, viņu vidū būs kāds, kurš jūs patiešām ieinteresēs un pat iemīlēsies.

Ģimenes Zivīm otrajai pusītei vari sarīkot kādu pārsteigumu, kas pārsteigs un sniegs labu garastāvokli. Pēc 10. maija, kad sākas Merkura retrogrāds, atmiņas un nostalģija var atgriezties.

Tikšanās ar draugiem vai ainavas maiņa, piemēram, ceļošana, palīdzēs novērst uzmanību no negatīvās pieredzes.

Lasi vēl: Spēka dienas maijā: laiks jaunām iespējām un likteņa izmaiņām

Leave a Comment