Spēka dienas maijā: laiks jaunām iespējām un likteņa izmaiņām

Spēka dienas ir labākās un labvēlīgākās dienas. Kopumā maijā tās būs četras, kas ir par trim mazāk nekā bīstamo dienu gadījumā, taču nevajag zaudēt dūšu un domāt, ka maijs ir problēmu un juku laiks. Viss ir tieši otrādi.

Astrologi atzīmē, ka maijs būs jaunu cerību un likteņa maiņas iespēju rašanās laiks, pāreja no melnās svītras uz gaišo. Vērts teikt paldies uzreiz trim svarīgiem planētu tranzītiem – Marsam, Venērai un Jupiteram. Diemžēl Jupiters pāries Aunā tajā dienā, kad Merkurs sāks retrogrādā, tāpēc pozitīvu efektu no šī notikuma redzēsim tikai ilgtermiņā. Kas attiecas uz Marsa un Veneras pāreju attiecīgi Auna un Vērša zīmēs, tad viss ir daudz patīkamāk, jo šajās dienās nekas netraucēs šīm planētām mūs iepriecināt ar kaut ko labu un gaišu.

4. maijs – meteoru plūsmas Eta Aquarids aktivitātes maksimums

Maija pirmā ļoti gaišā un pozitīvā diena iekrīt 4. datumā. Tieši šī diena būs Eta Aquarids meteoru plūsmas maksimums. Šī plūsma ir ārkārtīgi intensīva. Maksimālā krītošo zvaigžņu vērtība minūtē tuvosies 70. Šis ir ideāls laiks, lai plānotu uz priekšu. 5. maijā vari pieņemt svarīgus lēmumus, taču labāk to darīt ļoti rūpīgi, pārdomāti. Šis periods būs ļoti labvēlīgs komunikācijai un laipnības izpausmēm. Labi vārdi un darbi dos jums daudz veiksmes. Varat arī mēģināt lūgt piedošanu par pagātnes kļūdām. pastāv liela varbūtība, ka cilvēki tevi piedos un sapratīs.

5. maijs – spoguļdatums 

Maija spoguļdatums ir ļoti gaiša un neaizmirstama diena. Veiksme mūs gaidīs gandrīz katrā biznesā – vai tas ir kaut kas jauns vai, tieši otrādi, nepabeigts. Šajā dienā bioenerģētikas un numeroloģijas jomas eksperti iesaka vienlīdz daudz laika veltīt biznesam, darbam, mīlestībai, komunikācijai un vienatnei.

Pārmērības ārkārtīgi negatīvi ietekmēs produktivitāti un garastāvokli. Attiecībās ar cilvēkiem būs svarīgi tiekties pēc savstarpējas palīdzības. Fortūna sekos tiem no mums, kuri nemēģinās sevi izvirzīt augstāk par citiem. Viss tāpēc, ka pasauli pārvaldīs Pieci – simetrijas un vienlīdzības skaitlis.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes, kurām dramatiski veiksies 2022. gada maijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment