Spēka dienas maijā: laiks jaunām iespējām un likteņa izmaiņām

 

24. maijs — Marss ieiet Aunā

24. maijs ir viena no maija galvenajām dienām. Beidzot Marss ieies savā mīļākajā Zodiaka zīmē, kur uzturēsies līdz 4. jūlijam. Aunā šī planēta ir piepildīta ar radošo enerģiju, jo tās mijiedarbība ar šo Zīmi un Uguns stihiju kopumā ir vienkārši lieliska. Marsa harmoniskais noskaņojums un enerģija padarīs mūs produktīvākus.

Šāds tranzīts vairos motivāciju lielākajai daļai cilvēku, kas nozīmē, ka daudzi spēs pārvarēt grūtības un novest savus panākumus biznesā un darbā jaunā, iepriekš nesasniedzamā līmenī. 24. maijā un tuvāko nedēļu laikā būs iespēja atvērt jaunu biznesu, meklēt jaunu darbu un papildu ienākumu avotus.

28. maijs — Venera ieiet Vērša zīmē

Otro svarīgo pāreju veiks Venera, bet jau Vērša zīmē, kurā viņa jūtas gluži labi. Lielākajai daļai cilvēku šajā dienā un līdz 22.jūnijam kopumā būs vairāk enerģijas un radošās iedvesmas. Venera Vērsī palīdzēs mums pārvarēt grūtības. Īpaši tas attiecas uz pašu pārejas dienu. 28. maijā Visums daudziem cilvēkiem atklās patiesību. Sekojiet savai iekšējai balsij. Viņš noteikti jūs nemaldinās.

Lasi vēl: Bīstams maijs: 7 mēneša dienas, kas mūs ieprogrammē neveiksmei

Leave a Comment