Nesadala, kurš ir kuras miskastes “saimnieks” – divi bezpajumtnieki nežēlīgi noslepkavo pudeles brāli

Pirmdien, 01.04., Valsts policija (VP) Mežaparkā aizturēja divus bezpajumtniekus, kas turēti aizdomās par trešā bezpajumtnieka nežēlīgu noslepkavošanu. 

Pildot darba pienākumus, likumsargi pirmdienas vakarā devās apgaitā un Mežaparkā pamanīja skrienam manāmi iereibušu vīrieti, kas pēc skata atgādinājis bezpajumtnieku. Policistiem tas licies aizdomīgi, tāpēc viņi devušies pie vīrieša, lai noskaidrotu situāciju.

Tieši tik vienkārši, īsi un ātri atbildēja vīrietis, atzīdamies, ka viņa mājās atrodoties līķis.

Likumsargi devās uz vīrieša norādīto adresi, kurā atradās kāda Mežaparkā pamesta privātmāja. Atklājies, ka tajā tiešām atradušās vīrieša mirstīgās atliekas, uz kura ķermeņa bija redzamas acīmredzamas vardarbības pazīmes. Netālu no līķa atradās vēl viens stipri iereibis, aizmidzis bezpajumtnieks.

Lai sīkāk noskaidrotu notikušā apstākļus, uz pamesto privātmāju ieradās Kriminālpolicijas nodaļas policisti.

Sarunu laikā noskaidrojās, ka sākotnēji konflikts iereibušo bezpajumtnieku starpā izcēlies par to, kurš ir kuras miskastes “saimnieks”.

Nenonākot pie kopsaucēja, strīda karstumā abi aizdomās turamie vīrieši 1958. gadā dzimušajam pudeles brālim 28 reizes iedūra ar nazi un iesita pa galvu ar trulu priekšmetu. Vīrietis pēc sitiena pa galvu miris.

Aizdomās par slepkavību abi vīrieši tika aizturēti un nogādāti policijas iecirknī. Aizturēšanas brīdī vīrieši atradās 3,2 un 3,4 promiļu stiprā alkohola reibumā, ziņo portāls Apollo.lv.

Nākošajā lappusē lasi, kas draud abiem bezpajumtniekiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment