No Finanšu ministrijas ēkas jumta nokrīt un mirst uzņēmuma “RK Līvi” darbinieks

FOTO: citariga.lv

Piektdien, 8. novembrī, noticis traģisks atgadījums – no Finanšu ministrijas ēkas jumta nokritis kāds uzņēmuma “RK Līvi” darbinieks. Uz ēkas tobrīd norisinājušies remontdarbi. VNĪ (Valsts nekustamie īpašumi) Jauns.lv apstiprināja notikušo negadījumu.

“Valsts nekustamie īpašumi” sacīja, ka notiekošajos remontdarbos piedalījusies Delta Construction kompānija. Aģentūru LETA NMPD (Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests) informēja, ka notikušajā iesaistītais strādnieks no gūtajām traumām miris notikuma vietā.

VP (Valsts policija) par notikušo ziņoja VDI (Valsts Darba inspekcijai) un uz notikuma vietu tika izsūtīts inspektors no VDI, lai noskaidrotu detaļas par negadījumu.

Jauns.lv sazinājās ar Uģi Ligeru, kas ir pārstāvis no kompānijas Delta Construction. Viņš sacīja, ka darbiem tika nolīgts uzņēmums “RK Līvi”, kura strādnieks arī gājis bojā, nokrītot no jumta.

Šobrīd vēl nav pieejama plašāka informācija par notikušo, bet Ligers sacīja, ka viss notiek atbilstoši prasībām – uz vietas atrodas koordinators, kuram ir jāseko līdzi notiekošajiem procesiem, drošībai un citiem darba pienākumiem, lai šādas situācijas neatgadītos.

Pašreiz Delta Construction cenšas noskaidrot negadījuma apstākļus, sadarbojoties ar atbildīgajām instancēm.

Nākošajā lappusē lasi, kāda drošības situācija uz Finanšu ministrijas ēkas bijusi pirms tam

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment