Normunds Jakušonoks reiz gulējis tajā pašā slimnīcas gultā, kur Mārtiņš Freimanis

Sarunu raidījumā “Zilonis studijā” šonedēļ viena no kutelīgajām tēmām, par ko runās studijas viesi un eksperti, ir alkohols. Vai vīna glāze pie vakariņām var pāraugt bīstamā atkarībā? Savā pieredzē dalīsies arī grupas “Labvēlīgais tips” taustiņinstrumentālists Normunds Jakušonoks, kurš reiz nolēmis, ka alkoholam jāsaka strikts “nē”. Raidījums skatāms kanālā TV3 no pirmdienas līdz ceturtdienai pl. 17.00.

“Es nevaru pateikt, ka tas bija kāds konkrēts brīdis, bija vairāki. Viens no tādiem mirkļiem bija tas brīdis, kad gulēju Gaiļezera slimnīcā, tajā pašā palātā, no kuras bija aiznests uz morgu Mārtiņš Freimanis, guļot tajā pašā gultā, kurā bija gulējis viņš. Tas iedeva diezgan lielu triecienu pa smadzenēm. Tas noteikti bija viens no spēcīgākajiem iemesliem”, par savu pieredzi dalās Normunds Jakušonoks.

Sarunas laikā notiks diskusija par to, kurā brīdī sākas atkarība un dzirdēsim dažādus pieredzes stāstus. Kurai paaudzei alkoholisma problēma ir aktuālāka? Kāpēc latvieši kāzas “dzer” trīs dienas – par ko liecina šīs mūsu tradīcijas un kādi riski tai visā slēpjas? Par šo kutelīgo tematu diskutēs arī psihoterapeite un narkoloģe Ināra Vārpa un multimākslinieks Jānis Krīvēns, kurš divus gadus vadījis podkāstu ar alkohola lietošanu.

Tāpat šonedēļ raidījumā diskutēsim par tādiem tematiem kā plastiskās operācijas un kur ir robeža tam, cik daudz ir par daudz, diskutēsim par attiecībām ar naudu un kā pārdzīvot šo rudeni, kā arī mēģināsim noskaidrot, vai geimeri sēdēšanu 12 stundas dienā pie datora var saukt par sportu? Cik tas ir ienesīgi un kādās traumās var iedzīvoties šī “sporta veida” pārstāvji?

Kas ir tie temati, kas mums visiem ir uz mēles, bet par kuriem mēs vairāmies diskutēt vai apspriežam šaurā paziņu lokā? Skaties sarunu šovu “Zilonis studijā” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst.17:00 kanālā TV3.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment