Pārdaugavā tiek nolaupīta sieviete

Trešdien, 09.01., ap diviem naktī galvaspilsētas policijas spēkus mobilizējusi kāda satraucoša ziņa. Pārdaugavā, iespējams, noticis Rīgai patiesi netipisks noziegums – cilvēka nolaupīšana.

Policisti saņēmuši ziņojumu:

“No Ulmaņa gatves nolaupīts cilvēks. Mašīna ir BMW 535, 2011. gada. Nolaupīta ir sieviete. No Kārļa Ulmaņa gatves. Automašīna aizbrauca Centra virzienā.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Zadorskis ziņoja, ka šāda veida informācija vienmēr tiek uztverta ļoti nopietni, tāpēc informācija tika nodota tālāk visām Rīgas pašvaldības policijas ekipāžām. Drīz vien Latgales pārvaldes ekipāža minēto automašīnu pamanīja Krasta ielā jau citā degvielas uzpildes stacijā.

Policijas pārstāvis mašīnas autovadītājam lika novietot rokas uz stūres un palūdza sievieti izkāpt no auto. Kad gados jaunā, acīmredzami apreibusī jaunkundze iesēdināta policijas auto, inspektors sācis iztaujāt BMW šoferi, lai izdibinātu, kas tad patiesībā noticis Pārdaugavā.

Auto vadītājam tika palūgta autovadītāja apliecība un tehniskā pase, tikmēr šoferis paskaidroja, ka degvielas uzpildes stacijā VIADA abi sastrīdējušies, sieviete gribēja uz tualeti un nokrita. Vīrietis viņu paņēma rokās un aiznesa uz mašīnu. Viņš arī stāsta, ka VIADA darbiniece nobloķēja durvis, lai abi netiktu ārā, piebilstot, ka arī viņa bija noteikti sabijusies. Viņš piekrīt, ka no malas tas varēja izskatīties ļoti slikti, taču meitene pati esot nokritusi un vīrietis vienkārši viņu esot nesis uz mašīnu. Auto vadītājs pats saprot, kā situācija izskatījusies no malas, taču viņi abi ir vienkārši braukuši mašīnā un strīdējušies.

Abas personas savstarpēji bija pazīstamas un starp viņiem vienkārši iepriekš bija izveidojies konflikts. Sieviete bija iepriekš iedzērusi, līdz ar to abu starpā izcēlies strīds. Pēc šofera stāstītā, sieviete sākumā iesitusi savam draugam, pēc tam viņš viņai iesitis pretī, taču neviena no abām iesaistītajām pusēm par fizisko izrēķināšanos nav izvirzījuši nekādas pretenzijas. Pēc savstarpējās iekaustīšanas sieviete nokrita un draugs viņu nesis uz mašīnu, lai abi dotos mājās.

Ņemot vērā, ka attiecīgi neviena no iesaistītajām personām nekādas pretenzijas neizvirzīja, attiecīgi policija viņiem ļāva doties tālāk. Jāpiebilst, ka notikuma vietā ieradās arī valsts policijas darbinieki, kas arī pārbaudīja abu pušu versijas, lai būtu pilnīgi drošs, ka šajā situācijā nav noticis noziegums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment