Pārsteidzoši – tā pirms plastiskajām operācijām izskatījusies saimnieku šova apspriestākā dalībniece Jeļena

FOTO: Skaties.lv

 

Kā jau zināms, par vienu no šova “Saimnieks meklē sievu” saimnieka Ilmāra Top pieci kļuvusi Jeļena. Izrādās, ka šī nav pirmā reize, kad sieviete centusies iekļūt šovbiznesā. Portāla Skaties.lv arhīvos ir atrodamas bildes, kurās Jeļena redzama pirms diviem gadiem piedaloties šova “Lauku sēta” atlasē. Tobrīd viņa vēl bija tikai ceļā uz sava sapņu izskata realizēšanu.

2017. gadā Jeļena bija ieradusies uz šova “Lauku sēta” atlasi, taču tad viņa savu izskatu bija uzlabojusi tikai ar injekcijām lūpās. “Lauku sētas” producente Indra Miziša portālam Skaties.lv atklāja, ka Jeļena jau tad bijusi efektīga dāma, kas uz šova atlasi ieradusies visa tērpusies rozā – kleitiņā, ar pamatīgi augstām augstpapēžu kurpēm un mēteli.

Jeļenai par nelaimi, viņas veselības stāvoklis nebija piemērots, lai viņa veiktu “Lauku sētā” paredzētos lauku darbus, toties producente stāsta, ka viņa atstājusi ļoti labu un pozitīvu iespaidu par sevi.

FOTO: Skaties.lv
FOTO: Skaties.lv

2017. bija arī gads, kad efektīgā sieviete uzsākusi savu ceļu uz lielajām izskata pārmaiņām, taču “Lauku sētas” atlasē vēl viņa redzama pirms plastiskajām operācijām, kas viņai izmaksājušas 9000 eiro.

Portālam Skaties.lv pati Jeļena atklāj, ka pārvērtības sākušās ar lūpu palielināšanu, taču viņa uzsver, ka tās nav bijušas zem skalpeļa, bet gan palielinātas ar injekciju palīdzību. Pēc tam sekojušas operācijas, ar kuru palīdzību “Saimnieks meklē sievu” dalībniece, kā pati saka “uzsēdusies”, lai uzlabotu visas nepilnības, kas pašai likušās nepietiekoši labas.

Avots: Skaties.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment