Pazudušais trīs gadus vecais puisēns stāsta, ka par viņu pazušanas brīdī rūpējies lācis

Foto: Police

Trīs gadus vecs zēns, kurš brīnumainā kārtā atrasts divas dienas pēc pazušanas ledainā laikā, apgalvojis, ka viņu pieskatījis lācis. Bija bažas par Keisijas Hetavejas drošību, kad viņu neatrada drīz pēc tam, kad viņš otrdien bija pazudis no savas vecmāmiņas pagalma Ziemeļkarolīnā. Glābēji galu galā viņu atrada ceturtdienas vakarā, un puisēnam bija kaut kas pārsteidzošs, ko viņiem pastāstīt, – viņu bija uzturējis draudzīgs lācis.

Kreivenas apgabala šerifs Čips Hjūzs stāstīja, ka “viņam mežā bija draugs, kas bija ar viņu kopā”. Keisija  krustmāte Breanna Hetveja piebilda: “Viņš teica, ka divas dienas esot bijis kopā ar lāci. Dievs viņam atsūtīja draugu, lai viņš būtu drošībā. Dievs ir labs Dievs. Brīnumi notiek.”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Viņi nav īsti pārliecināti, vai zēnu tiešām izglāba kāds draudzīgs dzīvnieks vai arī viņš tikai to bija iztēlojies, bet viņi ir pateicīgi, ka viņš spēja noturēties pasargāts, kamēr ārā bija -6 C temperatūra. Ziemeļkarolīnā ir liels melnādaino lāču skaits, tāpēc ir iespējams, ka puisēns to sastapa.

Foto: AP
Foto: AP

Keisijs pazušanas dienā rotaļājās ar diviem citiem bērniem vecāsmātes pagalmā. Varas iestādes bija nobažījušās, ka Keisijs nav pietiekami ģērbies aukstajā temperatūrā. Brīvprātīgie bija palīdzējuši veikt meklēšanu, bet viņiem tika piekodināts neveikt meklēšanu ceturtdienā, jo todien bija lietus un stiprs vējš. Keisijs tika aizvests uz slimnīcu, lai viņu pārbaudītu, un māte teica, ka viņam veicas labi, jo drīz pēc nonākšanas slimnīcā, Keisijs jau bija lūdzis noskatīties Netfliksu.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment