VIDEO: Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs dalās ar padomiem par to, kā krāpt pareizi un kāpēc tas ir labi attiecībām

Aleksandrs Sokolovs ir fotogrāfs, kas skandalozu slavu ieguvis ar atklātiem erotiskās fotomākslas darbiem. Šoreiz viņš savā Facebook profilā ievietojis video, par to, kāpēc attiecībās labāk būt neuzticīgiem un ne-monogāmiem.

“Bet situācija ir tāda – kad cilvēks saka, ka viņš neiet pa kreisi, vai nu viņš melo, vai viņa laiks vēl nav pienācis. Kāpēc tas tā ir?” jautā fotogrāfs.

Sokolovs stāsta, ka pārim vairākus gadus nodzīvojot kopā, zūd kaisle un pāris šīs ilgās kopdzīves laikā viens otru sāk uztvert jau kā brāli un māsu. Dēļ šīs tuvības zūd seksuālā pievilcība. Viņš saka, ka krāpšanu nevar vērtēt ar “slikti” vai “labi”, jo nav nekādas morāles, jo katrā laikmetā, valstī katram ir sava morāle, tāpēc iešanu pa kreisi nevar vērtēt viennozīmīgi, tā ir dzīve un tas ir jāpieņem.

“Es vispār uzskatu, ka dzīvē var uzticēties tikai vienam cilvēkam – sev pašam. Nevar taču kontrolēt, ko otrs cilvēks domā, ar ko viņš ir,” atzīst Sokolovs.

“Vispār, es tā padomāju, ka tāda ik pa laikam reta krāpšana uzlabo attiecības, jo, iedomājies, ja Tu aiziesi pa kreisi un tad parādīsies vainas sajūta, un, kad parādās vainas sajūta, Tu neko vairāk savam draugam nepārmetīsi, Tu viņu nezāģēsi. Ja arī viņam ir tāda pati situācija, tas uzlabo attiecības, jo zāģēšana baigi, baigi visu indē, tāpēc es zinu, ka cilvēki, kas ik pa laikam to dara, viņiem ir diez gan harmoniskas tās attiecības. Vienīgais – nedrīkst, lai kāds uzzinātu, tas ir ļoti, ļoti svarīgi. Jāspēlē spiegu, kurš slēpjas,” fotogrāfs papildu vēl pamāca, kādi triki būtu jāizmanto, lai nepieķertu krāpšanā.

Sokolovs iesaka, ka labāk domāt, ka otra pusīte iet krāpt, bet neiet, nevis domāt, ka neiet, taču patiesībā iet.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment