T/c Domina Shopping norisināsies publiskais Maira Brieža treniņš

FOTO: Sintija Zandersone/LETA

11. jūnijā plkst. 16.00 tirdzniecības centrā Domina Shopping (Ieriķu ielā 3, Rīgā) norisināsies četru pasaules slavenu bokseru publiskie treniņi. Pasākumā varēsim vērot arī Latvijas labākā boksera Maira Brieža treniņa procesu, gatavojoties vienai no savām svarīgākajām cīņām World Boxing Super Series pusfinālā ar poļu bokseri Krištofu Glovacki (Krzysztof Gùowacki).

Publiskajam treniņam par godu tiks uzstādīts boksa rings t/c Domina Shopping centrālajā laukumā pie restorāna “Vairāk saules”. Treniņā piedalīsies un viens pēc otra secīgi uz ringa kāps četri spēcīgi bokseri. Kā pirmais uz treniņu dosies Andrew Tabiti, turpinājumā sekos Yunier Dorticos un Krzysztof Gùowacki treniņi. Bet ap plkst. 17.30 ringā dosies Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis, kurš klātesošos fanus un atbalstītājus priecēs ar 30 minūšu garu treniņu.

Par t/c Domina Shopping

T/c Domina Shopping ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā un Latvijā, kas saviem apmeklētājiem sniedz plašas un ērtas iepirkšanās iespējas vairāk nekā 170 tirdzniecības vietās. Centrs atbilst augstākajiem energoefektivitātes normatīviem, ko apliecina ISO 50001 sertifikāts.

Domina Shopping īpašnieks un pārvaldnieks kopš 2016. gada jūlija ir SIA EfTEN DOMINA. Tirdzniecības centrs atrodas Ieriķu ielā 3, starp divām Rīgas galvenajām satiksmes maģistrālēm – Čaka un Brīvības ielu. Plašāku informāciju par tirdzniecības centru meklējiet mājas lapā www.domina-shopping.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Twitter.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment