Tamāras Globas horoskops 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Slavenā astroloģe Tamāra Globa sacīja, kas sagaida katru zodiaka zīmi 2022. gadā. Tīģeris ienesīs dramatiskas izmaiņas katrā dzīves jomā. Mērķu realizācijai parādīsies daudz iespēju, bet galvenais ir prast tās pareizi un pilnvērtīgi izmantot. Nepazūdiet izšķirošos brīžos. Kādi būs nākamie divpadsmit mēneši zodiaka apļa pārstāvjiem.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam vajadzētu sagatavoties nozīmīgām un negaidītām pārmaiņām. Visi notikumi ir steidzīgi. Vajadzētu savest kopā un uzkrāt spēkus, lai neko nepalaistu garām un visam paspētu laikā. Tevi ieskauj pozitīvs. Ir vērts uzticēties liktenim un izvairīties no steigas un burzmas. Jums būs daudz iespēju. Pareizi nosakiet prioritātes. Gada otrā puse piemērota, lai atvilktu elpu un izbaudītu paveikto.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Nopietnu pārbaudījumu Vērsim tīģeris nedos. Taču arī šo gadu nevar nosaukt par klusu. Esiet gatavi tam, ka ģimene un draugi būs vīlušies vai partneri nodevuši. Arī viņa personīgajā dzīvē būs spriedze, taču nopietni konflikti un šķiršanās nav gaidāmi. Mēģiniet iet uz kompromisiem, kā arī veltiet pietiekami daudz laika savai otrajai pusei. Pievērsiet uzmanību veselībai – iespējama hronisku kaites atgriešanās.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi gūs labumu no smagā darba un centības, ko viņi ieguldījuši 2021. gadā. Tīģeris jūs apbalvos un sniegs panākumus visās jomās bez izņēmuma. Īpaši paveicies karjerā. Esiet proaktīvs . Personīgajā dzīvē lietas ir nedaudz sarežģītākas. Iespējami konflikti ar otro puslaiku. Sekojiet apgalvojumiem un kontrolējiet darbības. Esiet objektīvs finanšu jautājumos un netērējiet savu naudu.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem grūts un neprognozējams gads. Būsi spiests pārskatīt savus uzskatus un attieksmi pret dzīvi. Esiet elastīgs un atlaidiet stūrgalvību un nepareizu domāšanu. Esiet atvērts pārmaiņām un sirsnīgs pret cilvēkiem. Harizma tev palīdzēs lietišķās un personīgās attiecībās. Iemācieties ieklausīties partnerī un piekāpties, novērtēt nopelnus un dažreiz pievērt acis uz trūkumiem.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas 2022. gadā varēs parādīt visus savus spēkus un spējas. Tas prasīs no jums centību un neatlaidību. Zināt, kā atšķirt un izmantot katru iespēju. Virzieties uz saviem sapņiem un attīstieties. Augstprātība un nežēlība kļūs par jūsu galvenajiem ienaidniekiem – tie jums radīs tikai problēmas. Svarīgi ir laikus apstāties, izrādīt godīgumu attiecībās un atklātību saziņā ar apkārtējiem.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas 2022. gadā gūs panākumus profesionālajā jomā. Dažiem zīmes pārstāvjiem izdosies atvērt savu biznesu. Pateicoties jūsu drosmei un iniciatīvai, jums būs daudz iespēju sasniegt savus mērķus. Jūs nonāksit pēc iespējas tuvāk savam sapnim. Tajā pašā laikā ir svarīgi ieklausīties intuīcijā un pieņemt pārdomātus lēmumus. Personīgajā dzīvē netiecies pēc pārmaiņām, bet centies saglabāt stabilitāti. Nekārtojiet lietas un necentieties “sadedzināt tiltus”.

Lasi vēl:Katastrofa gada nogalē draud trim zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment