Tamāras Globas horoskops 2022. gadam visām zodiaka zīmēm

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Astroloģe iesaka Svariem būt aktīviem un aktīviem. Tikai aktīvi zīmes pārstāvji gūs panākumus visās jomās. Gluži pretēji, pasivitāte radīs problēmas. Tāpēc jau no pirmajām jaunā gada dienām jāsāk aktīvi pildīt savus uzdevumus un izvirzīt jaunus mērķus. Saglabājiet optimismu un neatlaidību, un grūtībās paļaujieties uz ģimeni un draugiem. 2022. gadā varēsi realizēt savas ieceres un iekšējo potenciālu, atklāt talantus. Noskaņojieties Tīģera enerģijai, un jums viss būs lieliski un harmoniski.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni spēs ieņemt vadošus amatus un kontrolēt jebkuru situāciju. Tomēr viena uzvara nav iemesls apstāties un atpūsties. Ļaujiet sasniegumiem virzīt jūs uz jauniem mērķiem un sasniegumiem. 2022. gadā jums būs daudz iepazīšanās. Vientuļie zīmes pārstāvji varēs atrast mīlestību un sakārtot personīgo dzīvi. Visticamāk, jūs pat formalizēsiet attiecības ar izvēlēto.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam jau no paša gada sākuma būs daudz uzdevumu. Tev veiksies pilnīgi jebkurā jomā, bet ar nosacījumu, ka būsi uzticīgs saviem principiem un aktīvi strādāsi, lai sasniegtu savus mērķus. Neesiet pārāk uzticīgs un atklāts, jūsu ļaundari to izmantos. Iesaistīties pašattīstībā un personīgās dzīves harmonizēšanā. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem vēl nav laika mīlas attiecībām, tāpēc jāgaida.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem 2022. gadā būs ļoti smagi jāstrādā un tajā pašā laikā jātaupa. Gada otrajā pusē iespējamas investīcijas un izdevumi. Jūs gūsit panākumus tikai tad, ja būsiet aktīvs un aktīvs. Pieejiet saviem uzdevumiem pēc iespējas atbildīgāk. Nepadodies un nepadodies, un uzskati grūtības nevis par sodu, bet gan par jaunu nenovērtējamu pieredzi un iespējām pāriet uz jaunu attīstības līmeni. Esiet gatavs pielāgot savas darbības atkarībā no apstākļiem.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri veiks īstu finanšu izrāvienu. 2022. gads sniegs jums daudz jaunu iespēju un perspektīvu. Varbūt jūs ieņemsiet augstāku amatu, par kuru iepriekš pat sapņot neuzdrošinājāties. Personisko attiecību sfērā valda harmonija un absolūta savstarpēja sapratne. Tomēr jums ir jāatstāj pagātnē visas atrunas un aizvainojumi. Esiet gatavs pielāgoties savam partnerim, dažos gadījumos atsakoties no savām interesēm.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm ļoti labvēlīgs gads. Jums nevajadzētu būt nervozam, un jums tas arī nebūs jādara. Galu galā planētas un viss Visums ir jūsu pusē. Apstākļi būs jums labvēlīgi, īpaši finanšu jomā. Uzticieties savai intuīcijai un izmantojiet visas šī perioda iespējas.

Lasi vēl: Izvēlieties pūci un noskaidro, kāda ir tava gudrība

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment