Tests – Noskaidro, kas piesaista problēmas tavā dzīvē

Tests – kas piesaista problēmas tavā dzīvē. Kura jūsu kvalitāte jums nav laba? Varbūt vēlaties to pielāgot, lai dzīvotu laimīgāk, veiksmīgāk, produktīvāk? Šis ātrais vizuālais tests palīdzēs jums to izdarīt. Apskatiet ilustrāciju. Kas piesaistīja jūsu uzmanību? Kurus no piedāvātajiem objektiem jūs uzskatījāt nedaudz garākus par citiem piedāvātajiem? Kur palika jūsu uzmanība? Izlasiet savas izvēles nozīmi.

Uz ko, jūs pievērsāt uzmanību?

1.  ACS

2.  ROKA

3. PUĶES

4. LIETUSSARGS

5. TAURENIS

6. SPĀRES

7. PUTNS

8. VADS

Testa rezultāti!

 1. ACS –

Neuzticība.
Gandrīz vienmēr jūs ignorējat argumentus un padomus no ārpuses. Jums vienmēr ir savs viedoklis. Un tā ir jūsu prioritāte. Jūs ticat tikai “savām acīm” un izdarāt secinājumus, pamatojoties uz jūtām. Šāds viedoklis var būt kļūdains, jo patiesība ne vienmēr atrodas uz virsmas. Izkropļota realitāte izraisa problēmas.

 2. ROKA –

Pārlieku liela pašpārliecinātība.
Izskatās, ka jūs esat rakstura līderis. Jūs dodat priekšroku gandrīz visu darīt pats. “Sava roka ir meistars” – tas ir par tevi. Šāda pieeja biznesam izraisa problēmas – nogurumu un neproduktivitāti. Tā kā daudz labāk ir darīt komandā, vai arī deleģēt un izmantot savu laiku svarīgākām lietām.

 3. PUĶES –

Lojalitāte.
Jūs droši vien var saukt par “kaujinieku optimistu”. Apzināti vai zemapziņā dodat priekšroku koncentrēt uzmanību lietu, attiecību, situāciju patīkamajai pusei. Varbūt jums patīk būt estētam. Tomēr problēmu ignorēšana ir saistīta ar attīstību un, protams, ar pavairošanu.

 4. LIETUSSARGS –

Uzmanību.
Visticamāk, jūs esat persona, kurai rūp stabilitāte. Tāpēc apzināti un pat zemapziņas līmenī jūs izvairāties no jebkādiem riskiem. To darot, jūs bloķējat iespējamās ļoti veiksmīgās izmaiņas savā dzīvē. Jūsu dzīve laika gaitā nemainās uz labo pusi. Bieži vien daudzas problēmas paliek neatrisinātas. Tā ir problēma.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kurām Vanga pareģoja grūtu likteni

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment