Tests – Noskaidro, kas piesaista problēmas tavā dzīvē

5. TAUREŅI –

Lētticība.
Jūs, iespējams, esat sirsnīgs un godīgs cilvēks. Un jūs pieņemat, ka šīs īpašības piemīt citiem cilvēkiem. Jūs ignorējat savas jūtas un savu iekšējo balsi, pamatojoties uz ārpuses viedokli. Citiem vārdiem sakot, jūs vienmēr uzticaties cilvēkiem. Ļoti bieži šī īpašība izraisa nepatikšanas jūsu dzīvē.

 6. SPĀRES –

Vieglprātība.
Šķiet, ka jums nepatīk plānot nākotni un domāt par sekām. Protams, šāda attieksme pret lietām, attiecībām un rīcību ir pilna ar problēmām. Ir iespēja, ka jūs esat darbības cilvēks vai aktīvs cilvēks. Tas ir, jūs vēlaties to izdarīt vispirms, un tāpēc domājiet par to, kur to izmantot. Tomēr šī pieeja dzīvei bloķē jūsu augsto potenciālu.

 7. PUTNS –

Neatkarība.
Jums ir liela vēlme pēc brīvības – izvēle; darbības; dzīvesveids. Jums nepatīk ierobežojumi, tradīcijas, vadlīnijas un vispārpieņemti noteikumi. Jūs vēlētos darīt gandrīz visu – pēc savas izpratnes un neuzņemties atbildību par sekām. Tas izraisa atklātus un iekšējus konfliktus – problēmas jūsu dzīvē vairojas.

 8. VADS –

Lasi vēl: Pāvels Globa: Cik gadus vidēji dzīvo dažādas zvaigžņu zīmes

Disciplīna.
Neapšaubāmi, jūs esat persona, kurai pieder paškontrole. Jūs nepārkāpjat noteikumus – savus un vispārpieņemtos. tevi var saukt par likumpaklausīgu cilvēku, tradīciju cilvēku. Tomēr jaunās pieredzes ignorēšana ir saistīta ar radošuma zaudēšanu. Jūsu kvalitāte piesaista jūsu dzīvē problēmas, ar kurām jūs diez vai tiksiet galā. Vai arī jūs to nevarat izdarīt ar parastajām metodēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment