Tēvs gribēja dāvāt bērniem, bāreņiem laimīgu un bezrūpīgu bērnību, un rezultātā viņš deva….

Irina ir trīs bērnu māte: diviem zēniem 9 un 6 gadus veci un meitenei 3 gadi.

Viņai ir 39 gadi, viņa ir mājsaimniece. Viņas vīrs strādā par brigadieru rūpnīcā. Šī ir ģimene ar zemiem ienākumiem. Lai uzlabotu savu materiālo stāvokli, tēvs un māte bija spiesti papildus nopelnīt: tēvs – apsargs, māte – apkopēja. Neskatoties uz visām grūtībām, ģimene bija draudzīga, dzīvespriecīga un laimīga. Viņi visi mīlēja viens otru. Bērni bija labi audzināti un vienmēr palīdzēja vecākiem. Nedēļas nogales viņi pavadīja kopā ar visu ģimeni. Katru reizi plānojām savu atvaļinājumu un guvām daudz patīkamu iespaidu no savstarpējās saziņas!

Divus gadus vēlāk Irina smagi saslima. Viņai bija pielonefrīts, un diemžēl viņa vēlu vērsās pie dakteriem. Viņas nebija ar ģimeni vēl pēc gada. Viņas vīrs no visa spēka centās bērniem aizstāt gan mammu, gan tēti, taču viņam tas bija ļoti grūti. Naudas, kā vienmēr, nebija pietiekami, un viņš pastāvīgi bija noguris, jo viņš visu laiku strādāja. Bērni viņam palīdzēja pa māju. Viņiem bija ātri jaizmācās, lai vismaz kaut kā palīdzētu tēvam. Vecākie bērni darīja visu mājās un gatavoja maltītes.

Lasi vēl: Meitene meklēja savu māti, kura viņu pameta, kad viņai bija tikai viens gads, bet viņa atrada….

Bet pagāja pāris gadi, un tēvs satika sievieti. Viņam viņa ļoti patika, un viņš domāja, ka viņa būs laba māte bērniem un rūpēsies par māju un mājsaimniecību. Šai sievietei pašai bija 2 bērni no iepriekšējās laulības. Bet tas vīrieti nesatrauca, jo viņš vienmēr bija pārliecināts, ka bērni un liela ģimene ir 3747 laime!

 

Pagāja laiks, viņš atveda uz māju šo sievieti ar bērniem.  Tēva bērniem bija slikts iespaids par jauno tēva draudzeni. Viņa bērniem nepatika, bet viņi to slēpa, lai nesatrauktu tēvu, jo redzēja, ka viņš atdzīvojās un tagad izskatās laimīgs. Rezultātā sieviete ātri visus nostādīja pēc saviem noteikumiem. Mans tēvs strādāja ar melnu muti, jo ​​viņa ģimene kļuva vēl lielāka, un viņa dāma nestrādāja. Viņa rūpējās par sevi un saviem bērniem. Ne viņa, ne bērni nepalīdzēja  mājas darbos. Neatkarīgi no tā, cik daudz tēvs ienesa, naudas vienmēr bija maz. Viņa labi ģērbās, labi ģērba savus bērnus, un Nikolaja bērni staigāja kā ubagi un viens pēc otra valkāja drēbes. Bet viņi nesūdzējās, viņi joprojām turējās kopā un visādi centās palīdzēt tētim un viņu uzmundrināt!

Kādu dienu sieviete nolēma, ka nevēlas dzīvot kopā ar bērniem un Nikolaju, bet viņai ir vajadzīga viņu māja. Viņa mēģināja viņu saindēt. Viņa nolēma, ka bērni nonāks bērnu namā, un viņa pati būs mājas saimniece. Viņai nebija sava īpašuma, un viņa visu mūžu dzīvoja īrētā dzīvoklī. Satiekot Nikolaju, viņa nolēma, ka pārņems viņa māju jebkurā veidā, un viņa saprata, ka, ja viņa dosies pārāk tālu, viņš viņu izdzītu uz ielas. Tāpēc viņa ātri rīkojās un nevilka garumā, un iebēra indi kafijā.

Lasi vēl: Vecāki nostāda meiteni izvēles priekšā: viņu nauda vai viņas sapņu vīrietis. Lūk, kādu pareizo izvēli izdarīja meitene

Nikolajam paveicās,  daktere teica, viņš piedzima kreklā! Viņš tika izglābts, lai gan viņi vairākas dienas cīnījās par viņa dzīvību. Bērni atradās tuvumā, un tas viņam palīdzēja ātrāk atveseļoties. Pēc iznākšanas no slimnīcas viņš sievieti ar bērniem izdzina no mājas, kā arī uzrakstīja iesniegumu policijai, kur ziņoja par notikušo visu sīkāk. Pret sievieti tika ierosināts kriminālprocess, un pēc tam, kad viņas vaina tika pierādīta. Laimīgs tēvs, visu mūžu nodzīvojis ar bērniem. Viņš vairs negribēja precēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment