VIDEO: Atklājušies jauni fakti par vīriešiem, kas Alūksnē izkrituši no divu ratu piekabes pacēlāja un nositušies

Foto: aluksnesezers.lv

Piektdien, 05.04., traģiskajā nāvē mirušie vīrieši, iespējams, bijuši alkohola reibumā. Abi dzīvību zaudējuši Alūksnes ezera krastā, kur atrodas būvniecības un specializētā transporta iznomāšanas uzņēmums “Maritec”. Vīrieši bijuši šī uzņēmuma darbinieki, tāpēc ārpus darba laika nolēmuši “jautri” pavadīt laiku, taču izklaide beidzās ar traģēdiju.

Kā jau iepriekš tika ziņots, piektdienas vakarā no  autopacēlāja groza izkrituši un nositušies divi jauni vīrieši, kas, iespējams, bija alkohola reibumā. Alūksnes ezera krastā atrodas būvniecības un specializētā transporta iznomāšanas uzņēmums “Maritec”, un abi bojāgājušie strādājuši uzņēmumā. Notikuma dienā, “Maritec” teritorijā atradās četri “VEC” (“Vidzemes energoceltnieks”) darbinieki, kas, beidzoties darba nedēļai, vēlējās jautri pavadīt laiku uzņēmuma teritorijā, kur bija palikuši pēc darba, portālu Jauns.lv informēja uzņēmumu vadības pārstāvis Kaspars Palms.

Ap plkst. 21:30 divi no kompānijas – 27 un 34 gadus veci vīrieši – nolēma ar divu ratu piekabes pacēlēju uzbraukt vismaz 12 metru augstumā, lai palūkotos uz Alūksni no augšas. Izklaide ar pacēlāju bija liktenīga abiem vīriešiem. Tiem, kuri bija palikuši lejā, noskatījās uz darbabiedru nāves brīdi, kad apmēram 12-14 metru augstumā pacēlāja grozs apgriezās un viņu kolēģi no tā izkrita. Neatliekamās medicīniskās palīdzības pārstāvji sacīja, ka nāve viņiem esot iestājusies acumirklī.

Uzņēuma vadības pārstāvis portālam Jauns.lv apgalvoja, ka autopacēlājs bijis tehniskā kārtībā. Var secināt, ka iereibusī kompānija vienkārši nav ievērojusi darba drošību un nav spējusi tikt galā ar autopacēlāja vadību. Tā kā nelaimes gadījums noticis pēc darba laika, tas vairāk nav uzņēmuma atbildībā.

Nākošajā lappusē skaties LTV “Panorāma” sižetu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment