VIDEO: Pazemošanas nolūkos musulmaņiem esot atļauts izvarot sievietes, kas nav islamticīgās!

Islamic-scholar-allegedly-says-allah-allows-Muslim-men-to-rape-non-Muslim-women
Islāma profesore Saud Saleha no Al-Azhar universitātes Kairā apliecinājusi, ka Allāhs ir atļāvis musulmaņu vīriešiem izvarot sievietes, kas nav islāma ticībā, likumīgā kara laikā starp musulmaņiem un to ienaidniekiem, ziņo Express.

Televīzijas intervijā Saleha mēģinājusi atrunāt no seksa verdzeņu iepirkšanas Āzijas valstīs, minot, ka Allāhs musulmaņiem ir devis “likumīgu” veidu seksuālām attiecībām ar verdzenēm, izdevumu citē bb.lv.

Pretrunīgi vērtētā profesore izteicās, ka verdzība pastāvējusi pirms islāma un ikviens varēja tirgoties ar brīvi dzimušajiem vīriešiem un sievietēm. Tieši islāms ierobežoja un sakārtoja verdzību, norādot, kad tā ir atļauta.

Saleha stāsta: “Kara ieslodzītās pieder jums. Viņas kļūst par armijas komandiera īpašumu, un, lai tās pazemotu, viņš var tās seksuāli izmantot tāpat kā savas sievas.”

Floridas Valsts koledžas profesors Andrjū Holcs stāsta, ka Salehas komentāri var tikt uztverti kā “Islāma valstij” dota atļauja jezīdu sieviešu paverdzināšanai. Viņš izteicies: “Pēc “Islāma valsts” spriežot, jezīdu un citu reliģisko minoritāšu pārstāvju piespiešana seksuālajā verdzībā ir veids, kā izvairīties no ārlaulības seksa, kā arī tā ir zīme, ka tuvojas Pēdējā Cīņa.”

Avots: Focus.lv / Foto: express.co.uk

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment