VIDEO: Ugunsdzēsēji izglābj kailu vīrieti pēc tam, kad bordelī sācies ugunsgrēks

Foto: dailymail.co.uk

Vīrietis, kurš bija ģērbies savā “dzimšanas dienas uzvalkā”, bija jāglābj no jumta pēc tam, kad bordelī Nortendenā, Mančestrā izcēlās ugunsgrēks. Kad ugunsdzēsēji devās palīgā vīrietim, viņš, kāpdams pa logu, turējās pie viņa pēdējās “cieņas druskas”, lai izbēgtu no liesmām.

Viņš bija pabijis pieaugušo “veselības klubā” Ladybird, kas atrodas virs Simply Delicious ātrās ēdināšanas resorāna.

Ladybird  tiek raksturots kā “dārgakmeņu salons” ar “iepriecinošu un diskrētu atmosfēru”. Tās tīmekļa vietnē teikts: “Mēs esam augstas klases un izsmalcināti, mūsu elites 5* (5 zvaigžņu) dāmas ir izraudzītas ar roku, lai nodrošinātu kvalitāti nevis kvantitāti, konsekventi nodrošinot pavedinošu un juteklisku masāžu, vienlaikus ik pa laikam sniedzot tīru iecietību.”

Dabiski, ka viņa kailums izraisīja kaut ko līdzīgu vietējai kņadai ar cilvēkiem, kas fotografēja un filmēja situācijas video.

Kāds ugunsdzēsības dienesta pārstāvis sacīja: “Mēs otrdien 3:09 pēcpusdienā saņēmām izsaukumu un no Vitingtonas atsūtījām ugunsdzēsēju mašīnu. Mēs palīdzējām cilvēkam nokāpt no veikala zīmes, izmantojot deviņus metrus augstas kāpnes.”

Kāds policijas pārstāvis sacīja: “Policija tika izsaukta neilgi pēc trijiem pēcpusdienā otrdien, 2019. gada 19. februārī, ar ziņojumu par bažām par kāda vīrieša pašreizējiem apstākļiem uz Palatīnas ceļa, Nortendenā.”

Viņš tika aizvests uz slimnīcu, un ugunsdzēsēji apstiprināja, ka Ladybird jau atkal ir atvērts uzņēmējdarbībai.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment