Vienmēr sasniedz savu mērķi! Veiksmīgākās zodiaka zīmes, pēc astrologu domām

Zivis

Nopietnas un pārdomātas Zivis jebkuram uzdevumam pieiet ļoti rūpīgi. Viņi skaidri saprot, uz ko tiecas, un nekad nesmidzina uz niekiem.

Profesionāls ceļš tiek izvēlēts vienreiz un uz visu mūžu. Neskatoties uz to, ka Zivis nevar saukt par ļoti veiksmīgiem cilvēkiem, viņi noteikti ir ļoti vērtīgi darbinieki, patiesi profesionāļi savā jomā. Viņi izvēlas rūpīgu darbu un bieži vien vislabāk izpaužas zinātnē vai sportā.

Paraugs ir Stīvs Džobss.

 

Strēlnieks

Strēlnieki jau no pirmajiem gadiem izrāda savas ambīcijas un tiecas pēc augstumiem. Tomēr, gūstot panākumus, viņi apstājas un saprot, ka šāda dzīve viņus nogurdina un nesagādā baudu

Rezultātā veiksmes virsotnē Strēlnieks pēkšņi sāk meklēt sevi, daudz ceļo. Viņiem galvenais ir nodarboties ar stabilām aktivitātēm, kas nes kaut nedaudz naudas, bet lielu prieku. Bieži Strēlnieki kļūst par jogas skolotājiem, treneriem.

Paraugs ir Vudijs Alens.

 

Dvīņi

Dvīņi varētu būt veiksmīgi, taču viņu nekonsekvence viņus ļoti kavē. Šodien viņi saka un dara vienu, un rīt viņi darīs kaut ko pavisam citu.

Neviens nesaprot viņu loģiku, arī paši Dvīņi, kuri ir apmaldījušies savos principos un virzienos. Vislabāk šiem cilvēkiem ir strādāt pašiem, atverot savu uzņēmumu. Savu mērķu labad viņi ir gatavi pārvietot kalnus.

Vēl viens galvenais Dvīņu veiksmes nosacījums ir iedvesmojoša partnera klātbūtne, kas atbalstīs viņu centienus un mērķu sasniegšanu.

Paraugs ir Andželīna Džolija.

 

Lauva

Lauva ir izcila un karaliska daba, taču tas ir tikai ārējais apvalks. Vienkārši lepnums un nespēja būt tuvāk cilvēkiem traucē Lauvām gūt panākumus un saprasties ar cilvēkiem. Jebkuru kritiku viņi uztver ārkārtīgi sāpīgi.

Lauvas traucē viņu pašu attīstībai un reti gūst panākumus savā darbības jomā. Viņu panākumi ir ļoti virspusēji. Lauvu vidū ir daudz līderu, bet maz uzņēmēju. Viņiem nav dots izprast lielas korporācijas kultūru.

Kā piemēru var minēt Aleksandru Brinu.

 

Vēži

Priekšpēdējā pozīcija panākumu reitingā ir Vēžiem. Ja viņi savā dzīvē nesatiks cilvēkus, kas viņus vilks augšā, tad viņi ies lejup. Turklāt Vēža ambīcijas var mosties, kad viņi redz kāda patiesus panākumus, izrāvienu.

Šīs zīmes pārstāvji šajā brīdī sāk domāt: ja viņu draugs ir sasniedzis augstumus, tad kas viņam traucē to darīt pašam? Visbeidzot, Vēzis dara visu iespējamo, lai arī tiktu uz priekšu, un viņam tas ļoti labi padodas.

Paraugs ir Elons Masks.

 

Ūdensvīrs

Visbeidzot, reitinga pašā pēdējā vietā ir neatkarīgie Ūdensvīri. Viņi necenšas būt labākie un sasniegt virsotnes profesijā vai finansēs. Viņiem galvenais ir personiskā brīvība.

Lasi arī: Lūk kuras zodiaka zīmes tuvākajās dienās riskē sabojāt savu dzīvi – esi piesardzīgs un ņem vērā

Viņi pat neies biznesā, lai nekļūtu par vergiem. Ūdensvīri visbiežāk kļūst par rakstniekiem, māksliniekiem, mūziķiem.

Piemērs, kam sekot, ir Šakira.

 

Šeit viņi ir: trīs līderi veiksmīgo zodiaka zīmju reitingā!

 

Pirmā vieta Skorpions

Skorpioniem ir liels gribasspēks. Viņi zina savas stiprās puses un iespējas un objektīvi novērtē situāciju. Tajā pašā laikā viņi ir pārliecināti: mērķu sasniegšanā visi līdzekļi ir labi.

Tāpēc iet pāri galvām ir absolūti pazīstama un normāla lieta. Skorpioni ir labākie ierēdņi, finansisti un baņķieri, bet apkalpojošajā sfērā viņiem nav ko darīt.

Paraugs ir Bils Geitss

 

Otrā vieta – Auns

“Veiksmi un vēl vairāk panākumu!” – tāds ir sauklis uz mūžu Aunam. Tā ir viņu primārā vajadzība. Tajā pašā laikā viņiem ir visas iespējas gūt panākumus.

Tie ir tālredzīgi cilvēki ar tālejošiem plāniem. Vienmēr kontrolējiet savas domas un emocijas. Pat vissarežģītākajā situācijā Auns atradīs sev labumu un noteikti to izmantos. Viņiem nav nekādas neskaidrības – viņi cenšas un uzvar.

Tie ir lieliski darbinieki tirdzniecības, sporta un pakalpojumu jomā. Viņi sasniedz augstāko veiksmes punktu pārmaiņu laikā.

Paraugs – Marija Šarapova

 

Trešā vieta – Vērsis

Noslēdz trīs labākos Vērsis. Dažreiz viņiem trūkst neatlaidības, un viņus kavē augsti morāles principi. Viņi nevarēs iet pāri galvām kā Skorpioni, taču vienmēr paliek ārkārtīgi godīgi un simpātiski cilvēki.

Īpašus panākumus Vērsis gūst informācijas tehnoloģiju jomā. Viņi nekad nevienu neieinteresēs, viņiem tas vienkārši nav vajadzīgs.

Paraugs ir Marks Cukerbergs.

 

Arī interesanti: Lūgšana steidzamas naudas iegūšanai! Tā strādā! Pat pati Merilina Kerro pie šī pieturas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment