Visi Nostradama pareģojumi piepildās. Viņš prognozēja, ka 2022 – Tīģera gadā trīs zodiaka zīmes kļūs bagātas

 

Merkurs nav ZIVJU valdnieks, tieši otrādi. Planēta izraisa zodiaka zīmes pārstāvju vājās vietas. Tas liek viņiem vairāk iedziļināties garīgajā, nevis reālajā un praktiskajā daļā. Taču šoreiz tam būs izšķiroša loma viņu turpmākajā dzīvē.

 

Pēc pravieša teiktā – pēc strīpainā plēsoņa gada otrā un 18.jūlija Zivis pēc iespējas īsākā laikā savu aizraušanos spēs pārvērst profesijā, jeb komercdarbībā. Šajā gadījumā viņu iecienītākais lauks sāks nest diezgan labu naudu. Vislabvēlīgākie laika periodi peļņai, jauniem ienākumu avotiem un iegādei ir vasaras beigas, rudens un ziema.

Zodiaka pārstāvjiem būs visas iespējas īstenot savas ieceres un idejas. Izrādīsies, ka tas pabeigs to, uz ko viņi ir gājuši pēdējo dažu gadu laikā. Galvenais ir censties, cik vien iespējams, likt lietā savas fantāzijas, racionāli izmantot savas stiprās puses un morālās izmaksas. Jebkurā gadījumā jums ir jāpiemēro sava intuīcija, tā jūs nepievils, turklāt vairāk nekā vienu reizi liks kompetenti atrisināt problēmas, kas saistītas ar naudu.

Vēl viena lieta. Vairākas reizes ir jāizrāda drosme un nav jābūt pārāk uzmanīgam, kā tas var šķist no pirmā acu uzmetiena, pārāk riskantas darbības. Gada otrā puse veiksmīgāka būs tiem, kuri, pirmkārt, ir pieraduši būt izlēmīgi savu mērķu sasniegšanā. Un, otrkārt, koncentrēties uz visām tā detaļām.

Šajā gadījumā izdosies pamanīt galveno, un centība un neatlaidība atbalstīs Zivis finansiālā stāvokļa uzlabošanā. Lai gan vajadzētu piesargāties no nepārdomātiem lieliem izdevumiem. Pastāv risks pārmaksāt lielu naudu. Tāpēc, ja plānos ir vēlme iegādāties kaut ko dārgu, tad ir vērts uzraudzīt finanšu darījumus, tas ir, valūtas kursu.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada jūlijam katrai Zodiaka zīmei no Aleksandra Zarajeva

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment