Visi Nostradama pareģojumi piepildās. Viņš prognozēja, ka 2022 – Tīģera gadā trīs zodiaka zīmes kļūs bagātas

Nostradams pareģoja trim zodiaka zīmēm, ka tām 2022. gadā jākļūst bagātām no Kristus piedzimšanas zem svītraina plēsoņa zvēra. Pravietis un lielais astrologs jau tad paredzēja Merkura ietekmi trīsvienībā ar Saturnu. Viņš norādīja, ka šis aspekts sāks veicināt zodiaka apļa pārstāvju karjeru un paātrinās visus viņu monetāros un finanšu procesus.

Nostradams arī aprēķināja, ka 18. jūlijā Merkurs būs opozīcijā Plutonam. Šis ir laiks pieņemt globālus lēmumus. Ja nemaldos, tad trīs zvaigžņoto debesu izredzētos sagaida neticami patīkams pārsteigums. Viņiem būs visas iespējas kļūt par diezgan pārtikušiem cilvēkiem.

Zodiaka zīmes DVĪŅU pārstāvju valdošā planēta Merkurs 2. jūlijā kļūst trijniekā ar Saturnu. Aspekts diezgan ātri sāk veicināt biznesu un karjeru. Jebkura darbība, kas saistīta ar monetārajiem un finanšu procesiem, paātrināsies vairākas reizes.

Gada otrā puse, pēc Nostradamusa domām, kļūst ļoti labvēlīga, un īpaši tiem zīmes pārstāvjiem, kuri pareizi aprēķina visus savus soļus, lai sasniegtu vēlmi kļūt bagātam.

Vasaras vidus, rudens un ziemas sākums ir laiks, kad tiek pabeigts viss, ko paredzēja lielais zīlnieks. Līdz šim laikam lieliem pirkumiem vajadzētu būt veiksmīgiem. Plānots iegādāties transportlīdzekļus, zemi vai nekustamo īpašumu

Galvenais ir nenoniecināt izmantot ne tikai savas, bet arī citu cilvēku idejas. Tāpat vērts pievērst lielāku uzmanību saviem tuviniekiem. Bet tas, ko jums nevajadzētu darīt, ir tērēt pārāk daudz naudas neperspektīvām un nevajadzīgām lietām.

Turklāt ir stingri aizliegts aizņemties vai kāpt uz kredīta. Naudas enerģija jutīsies bez maksas un vājinās tās spēku. Nostradams ieteica biežāk ieklausīties intuīcijā un novest visu līdz galam. Pravietis īpašu uzmanību pievērsa Dvīņu sievietēm. Viņiem būs ļoti grūti atturēties no visādiem kārdinājumiem un dārgu lietu pirkumiem.

Diemžēl tas smagi skars to kabatas, kas tos patur. Galvenais neizmantot savu neapdomīgo uzvedību ļaunprātīgi, jo viss var beigties ļoti slikti. Šajā gadījumā nevar izvairīties no naudas problēmām …

JAUNAVA Nostradamuss prognozēja, ka viņi sāks sevi īpaši bagātināt pēc 2022. gada 18. jūlija. Kad zvērs nonāks pie pilnas varas, Merkurs būs opozīcijā Plutonam.

Jums jāsāk plānot savu nākotni. Pastāv ļoti liela iespējamība, ka zodiaka pārstāvji veiksmīgi tiks pie naudas līdz vasaras beigām – ziemas vidum, kam tas interesē. Galvenais nekādā gadījumā nav atteikties no materiālajām precēm, kuras pašas nonāks rokās.

Atšķirībā no Dvīņiem viegla un ātra nauda dos iespēju vēlreiz atpūsties un uzkrāt spēkus. Tie noderēs, lai jau pavisam drīz aizlāpītu visas atlikušās bedres jūsu budžetā. Pēc tam jūs varat atļauties daudzas lietas, kas iepriekš nebija pieejamas.

Nostradamus, pieņemsim, ka viņš nav kļūdījies, apliecināja, ka svītrainā zvēra gada otrā puse kļūst par diezgan daudzsološu periodu viņu dzīves Jaunavām. Jaunavām kļūs daudz vieglāk kārtot visas lietas, kas nes naudu. Un galu galā viņi varēs uzkrāt pamatīgu kapitālu. Dabiski, ka viss nevar notikt uzreiz, taču pēc noteiktās dienas 18. jūlija paveras arvien lielākas iespējas visu iecerēto īstenot.

Sievietēm šis ir ļoti, ļoti labvēlīgs laiks uzkrājumu veidošanai, un protams arī diezgan lieliem un dārgiem pirkumiem.

Galvenais, lai Jaunavas ir diezgan racionālas, gudras un pacietīgas. Viņiem ir daudz vieglāk nekā citiem tikt galā ar savām emocijām, tādējādi neizrādot tās bez īpašas vajadzības. Tāpēc viņiem nav jāatsakās no visiem kārdinājumiem – atliek tikai pareizi izmantot visus priecīgos notikumus, kas viņus sagaida.

Lasi vēl: Astroloģiskā prognoze 2022. gada jūlijam no Mihaila Levina

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment