Marsa savienība ar Urānu un seši Vangas divnieki apgriezīs kājām gaisā visu zodiaka apļa pārstāvju dzīvi un atvērs viņu nākotni

Vangas prognozētā Marsa savienošanās ar Urānu 1. augustā un sešu divnieku savienība 22. decembrī apgriezīs kājām gaisā visa zodiaka apļa pārstāvju dzīvi. Vasaras pēdējā mēneša pirmajā dienā Marss un Urāns atrodas abu planētu Saturna un Marsa 18. pakāpē. Tā ir brīvības, reformu un sāncensības augstākā pakāpe. Starp citu, pēdējo reizi tas notika 324. gadā pirms mūsu ēras. Kad Aleksandrs Lielais lika pamatus hellēnisma laikmetam. Tagad arī Aleksandrijas mērogs sāk mainīties. Viņu globālums kaut kādā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes.

Otrais lielo pārmaiņu vilnis sāksies 22.12.2022. Pēc Vangas pareģojuma, kad 6 divnieki saplūst otro reizi gada laikā, sāksies jaunas pasaules finanšu kārtības nodibināšana. Vai tas mainīs cilvēces dzīvi uz labo pusi, izdomāsim.

AUNS. Viss, kas notiks pēc norādītajiem datumiem, prasīs jums daudz naudas un milzīgu dzīvības enerģijas daudzumu. Visos gadījumos jāievēro piesardzība. Marsa savienojums ar Urānu palīdzēs atjaunot spēkus. Tomēr neaizmirstiet, ka šajā gadījumā būs diezgan nopietnas situācijas, kurām, diemžēl, ir jābūt gatavam.

Lielākā daļa cilvēku šajā laikā domās tikai par savu labumu. Tikai par savām vajadzībām. Dusmas, sajūsma un naids ne pie kā laba nenovedīs… Tāpēc, lai tev viss ritētu gludi un savā labā, cīnies ar šiem netikumiem.

Jums ir iespējas pilnveidoties, jo jūsu valdošā planēta Marss padarīs jūs neatkarīgu tādu lēmumu pieņemšanā, kas ir vienkārši satriecoši ikvienam un izdevīgi jums …

VĒRSIS. Visiem zīmes pārstāvjiem šajā periodā ir vairāk nekā pietiekami daudz enerģijas. Tomēr tas ne vienmēr atbildīs Vērša vajadzībām. Tāpēc jūs varat kļūdīties un pat apmaldīties. Scenārijs Marsa vadībā var nebūt tik labvēlīgs, kā mēs vēlētos.

Daudzi Vērši sākumā pēc 1. augusta kļūs ārkārtīgi aizkaitināmi, jutīgi pret nogurumu un dezorientēti finanšu telpā. Jums ir jāiegūst vairākas rūgtas dzīves mācības, kas liks jums diezgan noraizējies. Galvenais ir savaldīties un savaldīt savu temperamentu. Tad visas izmaiņas noteikti nāks par labu. Īpaši pozitīvas sekas Vērsim būs tās, kas radīsies pēc Vangas prognozētajiem notikumiem. Runa ir par otro sešu divnieku savienību 22.12.2022.

DVĪŅI. Bet tev visu, kas kaut kā saistīts ar risku, labāk atlikt un uz ilgu laiku. Jo pastāv iespēja, ka apzināti nepareiza lēmuma pieņemšanas rezultātā sekas būs ne tikai sliktas, šausmīgas un katastrofālas. Finansiāla neveiksme var pat novest pie auras bojājumiem. Un pasaules nepilnība parādīsies visā tās krāšņumā.

Ja kādu piemeklēs šāds liktenis, tad tikai Vangas ieskicētie notikumi pēc 22. decembra salauzīs visas važas, kas saista finanses. Tāpēc šobrīd ir ļoti svarīgi sākt pareizi izmantot savu dzīvības enerģiju. Ja nedari labu, tad nedari ļaunu. Ar to pietiks, lai nepakļūtu melnās karmas ietekmē.

VĒŽI. Globālo pārmaiņu vilnis pasaulē jums būs nemierīgs. Un tas viss Marsa retrogrādās kustības dēļ. Tik svarīgs periods sāksies 2022. gada 30. oktobrī un ilgs līdz 2023. gada 12. janvārim ieskaitot. Būs pilnīgi jebkādi neparedzami notikumi, kas var pilnībā izjaukt visus plānus.

Noteikti uzturiet labas attiecības ar visiem apkārtējiem cilvēkiem. Vispirms ir vērts nedaudz atvieglot savas pārmērīgās prasības pret viņiem.

Turklāt dzīves apstākļi noteikti attīstīsies interesanti un dažreiz pat ļoti izdevīgi. Daudziem būs labas iespējas izvēlēties komerciālu pašnodarbinātību.

Tas izpaudīsies dažādi, ir grūti konkrēti paredzēt, kuru jomu tas skars. Var pieņemt, ka tas būs saistīts ar viņu profesiju. Galvenais ir tas, ka visi darbības rezultāti novedīs pie patiesi pārtikušas dzīves.

LAUVA. Zodiaka apļa spožie pārstāvji kļūs tikai veiksmīgāki un konkrēti uzlabos savu finansiālo stāvokli. Izskatās, ka Tīģera gads viņiem pat prasīs to darīt. Ja darbība saistīta ar nekustamo īpašumu, tad pastāv liela varbūtība, ka pēc 1. augusta Lauvām šajā cēlajā un ļoti ienesīgajā jomā būs panākumi pēc veiksmes.

Pēc otrās sešu divnieku savienības 22. decembrī, ko pareģoja Vanga, Lauvas gaida kolosālas iespējas mainīt visu apkārt sev par labu. Ja nepieciešams, droši ņemiet kredītus jaunam biznesam. Tikai atcerieties, ar īpašu piesardzību un tikai ar uzticamām bankām, kuras nav sevi apdraudējušas. Jums var paveicies, un jūs saņemsiet stabilus ienākumus no finanšu darījumiem, kas saistīti ar transportlīdzekļiem.

Vienīgais, kas kaitina, ir jūsu vājā planēta Urāns. Vērojiet savas domas, nepieļaujiet haosu tajās.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada jūlijam katrai Zodiaka zīmei no Aleksandra Zarajeva

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment