Marsa savienība ar Urānu un seši Vangas divnieki apgriezīs kājām gaisā visu zodiaka apļa pārstāvju dzīvi un atvērs viņu nākotni

JAUNAVA. Zodiaka pārstāvjiem visus ar naudas lietām saistītos notikumus pēc pirmā augusta nevar saukt par garlaicīgiem. Ja zelta lietus Dev nelīs, tad viņiem galvā noteikti kritīs finansiāli pārsteigumi. Labi, ka lielākoties tie būs patīkami un dārgi. Līdz gada beigām izdosies atrisināt gandrīz visas naudas un finanšu likstas.

Taču šāda mēroga izmaiņu globālais raksturs vienmēr nes sev līdzi negatīvu. Visai nožēlojami var būt darbības, kas saistītas ar aizdevumiem un naudu, ko Jaunava aizdos. Šķiet, ka naudai rokās nevajadzētu nekur parādīties un nekur nepazust.

Tātad, ja šogad ņemat kredītus, tad esiet ļoti uzmanīgi. Naudu labāk neaizdot un pašam neaizdot. Neturieties pie vecā, drosmīgi atverieties jaunajam, kas noteikti ienāks jūsu dzīvē un var mainīt to uz labo pusi.

SVARI. Jums, tāpat kā nevienam citam, jābūt pacietīgam. Viss, kas būs saistīts ar daudzu zīmes pārstāvju finansiālo stāvokli, ir gandrīz miglā tīts.

Lai gan Marss 1. augustā jums ir vāja planēta, var nest brīvības garu un neierobežotas reformas. Vēlme, ka daudziem no jums visu laiku ir jāsver un jāpārsver, tuvojas galam. Tagad nav iespējams rīkoties bailīgi un neizlēmīgi.

Finansiāli turīgu cilvēku būs salīdzinoši mazāk nekā starp kolēģiem zemes stihijā. Un viss tāpēc, ka jūs īpaši nevēlaties kalpot Zelta teļam. Jūs atpazīstat naudu, bet neredzat tajā to, kas var nest patiesu, īstu laimi. No otras puses, jūs vēlaties dzīvot skaisti un kā. Tātad jums periodiski būs jāparāda izcila biznesa aktivitāte, lai nopelnītu pēc iespējas vairāk. Tāpēc veidojiet visdrosmīgākos un ambiciozākos plānus. Ja nolemjat mainīt savu profesionālo vai jebkuru citu darbību, kas nes naudu, rīkojieties nekavējoties. Personīgā attīstība šajā periodā nesīs veiksmi un panākumus.

SKORPIONS. Acīmredzot notikumi, kas jūs sagaida pēc 1. augusta, tikai stiprinās jūsu vēlmi uzvarēt un vēlmi sasniegt to, ko vēlaties. Pēc sešu Vangas divnieku savienības jūs, izņemot īstos likteņa palīgus, būs grūti sazvanīt ar kādu citu.

Droši vien nav nevienas citas zodiaka zīmes, kuru tik labvēlīgi ietekmētu Ūdensvīra laikmeta pieaugošais spēks. Lielākā daļa zodiaka apļa pārstāvju ir neatlaidīgas un drosmīgas personības. Bet šeit ir kuriozs! Viņus pārvarēs kaislību vētras, kuras, diemžēl, ne vienmēr var kontrolēt. Turklāt Skorpioniem raksturīgie kaislīgi vaļasprieki, izmisīga greizsirdība un pat agresija nekādi nevar pavadīt materiālās bāzes nostiprināšanos.

Jūs mīlat nevis naudu, bet gan neatkarību un varu, ko tā jums sniedz. Tāpēc ceļā uz bagātību jūs veiksit jebkādus varoņdarbus. Lai sasniegtu labklājību, jūs nevienu nesaudzēsiet un būsiet gatavs iet pāri viņu galvām. Nekavējies, mazāk domā, bet ņem un valdi!

STRĒLNIEKS. Jūs, kā Jupitera aizbilžu sapņainās un bezbailīgās personības, Marsa savienojums ar Urānu 1. augustā padarīs jūs, cita starpā, par finanšu mīluļiem. Lai gan iepriekš par to nebija nepieciešams runāt, vismaz apstiprinoši. Nav jācieš no naudas trūkuma. Taču pietrūks vienmēr, lai cik arī būtu. Jums būs grūti pieņemt faktu, ka ir kāds bagātāks.

Jebkurā gadījumā vairākums varēs nopelnīt diezgan lielu naudu, to iztērēt izrādīsies vēl daudz labāk un skaistāk. No visām uguns zīmēm finansiāli Strēlnieks ir visnerūpīgākais un bezrūpīgākais. Iespējams, ka, pateicoties tam, ka tev nemitīgi pietrūkst naudas, zvaigznes sagādās visas iespējas, lai tu kļūtu vismaz par diezgan pārtikušiem cilvēkiem.

No 22. decembra pēc 6 divnieku saplūdes ar naudu lielām problēmām nevajadzētu būt. Tāpat ieteicams izvairīties no lieliem ieguldījumiem un būt uzmanīgākam sava budžeta sadalē.

MEŽĀZIS. Jūs zināt, kā nopelnīt. kā palielināt savu kapitālu un kā to ietaupīt. Visu to notikumu sekas, kas pavadīs zīmes pārstāvjus, novedīs viņus uz visu savu finanšu pareizas sadales ceļa.

Tas nozīmē – minimālas izmaksas, gan materiālās, gan fiziskās, un maksimālā atdeve. Veselīgs pragmatisms un apņēmība, kas piemīt Mežāžiem, pēc 6 divnieki 22.12.2022., veicinās viņu turpmāko finansiālo un karjeras izaugsmi. Galvenais, lai nav jāriskē ar savu naudu un nedod Dievs kādam to aizdot. Visas jūsu investīcijas kļūs vēl uzticamākas, jo tās lielākoties sastāvēs nevis no pašu līdzekļiem.

Jūsu planēta ir Saturns. Dienā Marss un Urāns atradīsies 18. grādā, kur atrodas šis milzis. Jums tā ir augstākā brīvības pakāpe un visādas reformas. Tavs tālākais uzdevums ir attīstīties visos aspektos, un ar nekustamo īpašumu saistītie jautājumi var īpaši uzlabot Tavu finansiālo situāciju. Jūs esat īsti darbaholiķi, un tas būs jūsu rokās. Lai īsā laikā uzlabotu savas finanses, ne visi iemācīsies.

ŪDENSVĪRS. Ar šī zodiaka pārstāvjiem vajadzētu notikt īstai maģiskai reinkarnācijai. Astrologi Ūdensvīra planētas Urāna patronu saistījuši ar globālām pārmaiņām, nemieriem, atbrīvošanos no dažādām atkarībām, ar reformām, kā arī ar visu pieņemto noteikumu un struktūru iznīcināšanu.

Urāns pēdējo reizi atradās 18. pakāpē 1687. gadā. Īzaks Ņūtons šajā laikā publicēja savu pievilkšanās likumu. Tā bija jauna revolucionāra pieeja dabas matemātiskajam principam.

Kļūt bagātam un pelnīt naudu nebūs Ūdensvīra mērķis. Viņi daudz neuztraucas par šo procesu un labprātāk paļausies uz nejaušību un likteni.

Zīmes pārstāvju vidū būs daudz veiksmīgu un bagātu pēc paša pasākuma pavēles. Daudzi cilvēki kļūst bagāti negaidīti. Piemēram, laimējot loterijā vai īstenojot kādu spožu ideju.

Vanga brīdināja, ka pēc otrās savienības 6 divnieki gadā jums būs laba iespēja parādīt sevi no labākās puses. Bet tajā pašā laikā palielinās arī ļaunās acs risks, tāpēc esiet piesardzīgs.

ZIVIS. Zodiaka apļa pārstāvjus Ūdensvīra laikmeta globālās pārmaiņas skars vismazāk. Iepriekšējais Zivju laikmets neapšaubāmi ir atstājis savus nospiedumus, kas viņus ietekmēs vēl ilgi.

Viss lielā mērā būs atkarīgs no pašām Zivīm, taču ne bez Merkura palīdzības. Lai gan planēta tiek uzskatīta par viņu vājo pusi, taču, lai kā arī būtu, ļoti drīz pēc Vangas prognozētā datuma 22. decembrī aktīvais Merkurs sekstilā ar radošo Neptūnu, Zivju planētu, padarīs viņus garīgākus un neatkarīgs. Vari sākt izstrādāt daudzsološas idejas, kas palīdzēs kļūt bagātākam un veiksmīgākam. Labāk rīkoties vienatnē. Nav tā, ka kāds traucēs procesam, ne par to ir runa. Jūsu vidē var būt, teiksim tā kā ir – nodevēji. Ir vērts šo jautājumu uztvert nopietni.

Daži nopelnīs diezgan pienācīgu naudu. Citi kļūs bagāti paši, jo ir dzimuši šim nolūkam. Liktenis dos savas zīmes, iemācīs pareizi saprast un pārdomāti tās lietot. Un, lai gan Neptūns ir haosa un ilūziju planēta, jūs neatdalīsities no zemes un paliksit pragmatisks. Un nauda ir tieši tāda.

Lasi vēl: Visi Nostradama pareģojumi piepildās. Viņš prognozēja, ka 2022 – Tīģera gadā trīs zodiaka zīmes kļūs bagātas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment