Zodiaka zīmes, kas iegūs lielāku spēku 2022. gadā

Viņu pārstāvju dzīvē – nekādu piekāpšanos citiem un nekādu nopietnu šķēršļu. Viņi stāvēs uz kājām un daudz pārsteigs apkārtni.

2022.gads piespiedīs šīs 4 zīmes paskatīties uz savu dzīvi savādāk un pieiet lietām un situācijām savādāk. Viņi pagātnē ir daudz pārdzīvojuši, un viņiem ir pienācis laiks savest visu kārtībā!

 

Viņiem beidzot būs spēks piecelties kājās. Šiem vīriešiem un sievietēm būs pārliecība, enerģija un apņēmība, un tas sāks parādīties katrā viņu pieņemtajā lēmumā. Apskatīsim tuvāk, par kādām zodiaka zīmēm mēs runājam.

Auns ir viena no problemātiskākajām zīmēm, kuru gadu gaitā ir apgriezis Saturns vai Plutons. Taču ir pienācis laiks šai zīmei atriebties un atgūt zaudēto godību.

2022.gadā tu ieraudzīsi Aunu, kuru neatpazīsti, un pārsteigumā izberzēsi acis. Cēlonis? Jupiters pārvietosies šajā uguns zīmē un dos viņam impulsu lieliem sasniegumiem.

Pirmkārt, viņš piepildīs viņu ar enerģiju, pārliecību, veiksmi un labām iespējām! Planēta atradīsies pirmajā Auna mājā, kas ir saistīta ar ego.

Auns stingri stāvēs uz kājām un uzvarēs cīņu pēc cīņas. Viena no priviliģētākajām un laimīgākajām zīmēm 2022. gadā!

Dārgie Dvīņi, ziņas ir fantastiskas! Pirmkārt, ļaujiet man pateikt, ka nepatikšanas, neveiksmes un rūpes ir aiz muguras, un jūsu dzīvē tiek atvērtas jaunas nodaļas.

Uz Dvīņu-Strēlnieka ass aptumsumu vairs nebūs, kas nozīmē, ka vari būt mierīgi un dzīvot tādu dzīvi, kādu esi pelnījis un vēlies.

Turklāt, Jupiteram pārejot uz Zivju zīmi, jūs iegūsiet priekšrocības profesionālajā dzīvē. Tas jums būs milzīgs ieguvums jūsu karjeras un sabiedriskā tēla ziņā, un jūs varēsit mainīt pagātnes situācijas.

Nauda nonāks tavās rokās, jo vari saņemt paaugstinājumu darbā vai uzvilkt pirkstā laulības gredzenu, tā kā 10.maijā ir iespējama laulība ar Jupiteru!

Lasi vēl: Krišjānis Kariņš mudina sabiedrību doties saņemt balstvakcīnu pret Covid-19

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment