Krišjānis Kariņš mudina sabiedrību doties saņemt balstvakcīnu pret Covid-19

Skriešus dodieties saņemt balstvakcīnu pret Covid-19, lai pasargātu sevi no jaunā Covid-19 paveida omikrona, otrdien valdības sēdē visu sabiedrību mudināja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ( JV). 

Pārrunājot ar Covid-19 pandēmiju saistītus jautājums, Kariņš sniedza savu komentāru par esošo situāciju, uzsverot nepieciešamību pirmās divas vakcīnas devas pret Covid-19 saņēmušos mudināt saņemt trešo devu jeb balstvakcīnu.

“Aizejiet saņemt balstvakcīnu. Skriešus. Jo janvārī un martā jau būs par vēlu,” pauda premjers.

Kariņa ieskatā, šāds pamudinājums nav pretrunā ar patlaban izvērsto kampaņu saņemt pirmo vakcīnas devu tiem, kas to vēl nav saņēmuši.

“Divas vakcīnas devas saņēmuši vairāk nekā 150 000 iedzīvotāju. Viņiem ir jānodod ziņa, ka balstvakcinācija var maksimāli pasargāt no omikrona,” teica Kariņš, piebilstot, ka tieši tagad ir īstais laiks veicināt vakcināciju, pirms valstī dominē omikrons.

Ziņo portāls – delfi.lv

Tāpat Ministru prezidents norādīja uz problēmām, uzrunājot dažādas sabiedrības grupas ar aicinājumu doties vakcinēties. Viņa ieskatā, iespējams, viena daļa sabiedrības ir jāuzrunā krievu valodā vai pat “jāiet pa viensētām”.

Arī veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP) piekrita, ka ir nepieciešams sabiedrībai skaidri pateikt, ka ir svarīgi saņemt balstvakcīnu.

Lasi vēl: Jāpērk loterijas biļetes pēc maģijas noteikumiem un iespējams laimēsim

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment