Zodiaka zīmes, kas iegūs lielāku spēku 2022. gadā

Izņemot iepriekš minētos Aunus, pēdējie gadi ir bijuši mokoši arī Vēzim. Viņš ir arī kardināla zīme, un Saturns un Plutons padarīja viņa spožumu blāvu un apkārtējo acīs līdzinājās pelēkai pelei vai, vispār, kaut kādam dullam despotam.

Bet tagad tas viss ir pagātnē. 2022. gadā Vēzis atgriežas spēcīgāks nekā jebkad agrāk. Jūs ieraudzīsiet nepazīstamu Vēzi, kuru būs ļoti grūti atpazīt. Tas spīdēs un atgūs savu zaudēto godību.

Kad tas notiks? Likumsakarīgi, ka pēc Jupitera pārejas uz Auna zīmi, kas Vēzim ir 10. māja. Karjera, slava,  nauda – tas viss būs pakļauts parasti pieticīgajam un atturīgajam Vēzim.

Turklāt, ja personīgajā kartē ir citas labvēlīgas zīmes, tas var būt par laulību.

Mīļās Zivis, jūs varat atvērt šampanieti jau tagad un gaidīt labāko! Pirmkārt, kad Jupiters ieies jūsu zīmē, jūs ne tikai nāksiet pie prāta – jūs kļūsiet par pavisam citu cilvēku!

Jūs kļūsiet dinamisks, pārliecināts, enerģisks, dinamisks, kaislīgs un beidzot brīvs no šaubām un neizlēmības. Jūs skatāties spogulī un neatpazīstat sevi.

Un tas vēl nav viss… Kad Jupiters ieies Aunā un tavā 2.mājā, tad tu redzēsi, kā maciņš piepildās ar naudu! Jums būs gan personīgi, gan profesionāli prieki un iespēja iegūt visu, ko dvēsele alkst.

  1. gads daudzējādā ziņā ir jūsu gads! Noteikti izmantojiet to maksimāli, kamēr varat!

Lasi vēl: Jāpērk loterijas biļetes pēc maģijas noteikumiem un iespējams laimēsim

Leave a Comment