Zodiaka zīmes, kuras atradīs mīlestību 2022. gada vasarā

 

Strēlnieks

Strēlnieki šovasar būs uz ritenīša. Intuīcija palīdzēs viņiem atrast dvēseles palīgu vai rast risinājumu kādai akūtai attiecību problēmai. Sestā maņa būs nosargāta mīlestības veiksmei. Ja attiecībās kaut kas noiet greizi, iekšējā balss nekavējoties brīdinās Strēlnieku par briesmu tuvošanos. Šī vasara būs labākais laiks komunikācijai. Lai nenobiedētu lielo veiksmi, ir jāatbrīvojas no lepnuma, iedomības, skaudības un greizsirdības. Tas viss Strēlniekam iejutīsies neatbalstāmā un dzelmē velkamā enkura lomā.

Mežāzis

Mežāžiem lieliski veiksies komunikācijā ar cilvēkiem kopumā un flirtā. Šovasar Mežāži spēs celt savu pašapziņu, jo daudzu acis būs piekniedētas uz viņiem. Mežāži ar savu intelektu un erudīciju spēs iekarot sev tīkamos cilvēkus. Ja pavasarī ģimenē vai esošajās attiecībās bija daudz skandālu, tad vasarā negatīvās emocijas izšķīdīs un pazudīs. Šis būs īstais laiks, lai atvainotos un piedotu tiem, kuri agrāk ir nodarījuši pāri Mežāžiem.

Lasi vēl: Maija otrās puses bīstamās dienas: no kā vajadzētu atturēties. Un spēka dienas, kad veiksme pati peldēs jūsu rokās

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment