20 gadus vecā Sindija Rone atrasta mirusi – aizdomas par slepkavību

Trešdien, 10.04., Valsts policijā (VP) tika saņemts ziņojums par 1998. gadā dzimušo Sindiju Roni, kura 09.04. izgājusi no mājām un atpakaļ nav pārradusies. VP nekavējoties uzsāka meitenes meklēšanu, paralēli lūdzot  atsaukties ikvienam, kurš Sindiju bija redzējis pazušanas dienā.

Kopš iesnieguma saņemšanas brīža līdz pat vakardienai norisinājās aktīva jaunās sievietes meklēšana. Tika iesaistīti Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes un Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes resursi, ziņo portāls Jauns.lv. Vakar, 11.04., Vaiņodes novadā, Embūtes pagastā meklēšanas laikā tika atrasta mirusi sieviete ar redzamām vardarbīgas nāves pazīmēm. Spriežot pēc bezvēsts pazudušās Sindijas ārējā izskata pazīmēm, tiek uzskatīts, ka nogalinātā sieviete ir viņa.

Par meitenes nogalināšanu, uz aizdomu pamata aizturēts 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš jau pirms tam ir pabijis likumsargu redzeslokā. Šodien, 12.04., VP tiesai lūgs piemērot vīrietim drošības līdzekli – apcietinājumu.

Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess par slepkavību. Lai noteiktu precīzu nāves iemeslu, ir nozīmētas ekspertīzes. Šobrīd kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana, informē portāls Jauns.lv.

Avots: jauns.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment