VIDEO: Mamma iesper savai trīsgadīgajai meitai modelei, jo viņa bija pārāk nogurusi, lai turpinātu fotosesiju

Šis ir šokējošs mirklis, kad mamma iesper pa dibenu savai trīsgadīgajai modelei meitiņai, jo meitenīte bijusi pārāk nogurusi, lai turpinātu fotosesiju. Mazā meitene ir strādājusi par modeli vairākiem vietējiem apģērbu zīmoliem, un tiek uzskatīts, ka viņai bijusi fotosesija, kad tika nofilmēts incidents.

Mamma pēc klipa noskatīšanās bija spiesta atvainoties. Video uzņemts Hangzhou, Ķīnā, tas izraisījis lielu sašutumu internetā.

Meitenes mamma sevi aizstāvējusi un internetā rakstīja:

“Man nebija nodoma viņu aizvainot vai ļaunprātīgi izmantot, un es atvainojos par jebkuru pārpratumu, ko, iespējams, izraisījusi mana pārspīlētā rīcība. Gribu atkārtot: mana meita saņem vislielāko gādību un mīlestību. Paldies par sapratni”.

 

Sociālo mediju lietotāji atstāja tūkstošiem niknu komentāru portālā Weibo , kas ir Twitter  līdzīgā sociālo mediju platforma Ķīnā, un nosauca incidentu par “bērnu ļaunprātīgu izmantošanu”.

Foto: AsiaWire / Xiaoxi

Komentārs no lietotāja Xuandyue ir vispopulārākais, tas sasniedzis vairāk nekā 100 000 “Patīk”, un tajā rakstīts: “Tu izmanto savu bērnu, lai nopelnītu naudu sev. Tu esi bezvērtīga”.

Lietotāja Woshi hhhya rakstīja: “Es redzēju šo video nakts vidū, un tas mani saniknoja. Tu nevari būt māte”.

Nākošajā lappusē noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment