Viens no baltajos kombinezonos tērptajiem benzīntanka apzadzējiem tiek notverts – policija atrod pēc pēdām sniegā

Foto: Valsts policija

27. janvāra naktī Teikā trīs vīri baltos tērpos nozaga naudas kasti, uzlaužot degvielas uzpildes stacijas automātu. Noziedznieki visu pārdomājuši, jo sniegā atrastās pēdas noveda likumsargus līdz kādai Mežciema mikrorajona daudzstāvu mājai. Tur arī tika atrasts viens no vīriem baltajos kombinezonos, ziņo LNT raidījums “Degpunktā”.

Tiek ziņots, ka 8 minūtes pēc izsaukuma saņemšanas, policijas darbinieki redzēja kādu aizdomīgu mašīnu, kas izbrauca no meža pretī t/c “Alfa”.

Valsts policijas Teikas iecirkņa priekšnieks Sergejs Galilejevs stāsta: “Sakarā ar to, ka tajā naktī sniga sniegs, policijas darbinieki uzsāka pakaļdzīšanos pa sniegā redzamajām automobiļa pēdām. Šīs pēdas noveda pie vienas daudzstāvu mājas, kas atrodas Mežciema mikrorajonā. Policijas darbinieki konstatēja, ka minētais transportlīdzeklis ir aizslēgts, un iekšā neviena nebija. Bet turpat uz sniega bija redzamas pēdas, kas liecināja, ka personas turpināja bēgšanu ar kājām.”

Noziedzniekiem šī ir bijusi neveiksme, jo izmeklēšana šobrīd rit pilnā sparā un policija apgalvo, ka drīz vien jau notvertajam pievienosies abi pārējie līdzdalībnieki.

Portāls jauns.lv ziņo: “Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess, kas kvalificēts pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas un 185. panta pirmās daļas, proti, par zādzību, ja tā izdarīta no glabātavas, un par svešas mantas tīšu bojāšanu.”

Par trim vīriem tika saņemtas sūdzības 27. janvāra naktī, plkst. 3:50, jo uz Valsts policijas tālruni tika saņemti vairāki vietējo iedzīvotāju zvani par to, ka tur pat esošajā degvielas uzpildes stacijā nepārtraukti skan signalizācija un trīs vīri baltos kombinezonos apzog degvielas uzpildes stacijas automātu, pie kura var norēķināties par degvielu.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment