“Pat nevarēju iedomāties, ka meitenes var būt tik nežēlīgas.” – Liepājas 8. vidusskolā meitenes piekāvušas 7. klases skolnieci

Foto: BuzzGhana

Liepājā 8. vidusskolā kādas meitenes uzbrukušas 12 gadīgai meitenei. Septītklasniece pēc notikuma tika aizvesta uz slimnīcu ar pārsistu galvu.

Cietušās meitenes māte Svetlana Jurevska portālā “Liepajnieki.lv” raksta: “Pat nevarēju iedomāties, ka meitenes var būt tik nežēlīgas. Cik man zināms, tad konflikts 28. janvārī izcēlies skolas pagrabstāva ģērbtuvē – manai meitai Veronikai uzbruka vairākas pusaudzes, viena no viņām paņēma meitu aiz galvas un sita to pret zemi. Protams, pēc tam bija asinis un nepieciešama medicīniskā palīdzība.”

Liepājas 8. vidusskolas  direktore Anita Kuncīte apliecina, ka pie kautiņa novedusi asa vārdu pārmaiņa. Policijā šobrīd tiek skaidroti notikuma apstākļi, ziņo portāls “jauns.lv”.

Septītās klases meitene jau ir mājās, iespējams, nāksies apmeklēt ārstus atkārtoti, lai būtu pārliecība par to, ka galvas traumas dzīst labi un neatstās nekādas komplikācijas.

Skolas direktore izsaukusi notikumā iesaistītās meitenes un noskaidrojās situācija – konflikts izcēlās pēc asas vārdu pārmaiņas.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment