VIDEO: Māte ar bērnu rokās cenšas nosargāt īpašumu no bruņotiem laupītājiem

Drosmīga māte, kas tur rokās savu bērnu, mēģina atgrūst bandas dalībniekus, kas bruņojušies ar uzbrukuma šautenēm un mēģinājuši ielauzties viņas īpašumā Dienvidāfrikā.

Videomateriālā redzams, kā sieviete cenšas aiztaisīt vārtus, pa kuriem banda cenšas tikt iekšā, taču viņiem izdodas iekļūt īpašumā.

Trīs šāvēji ieradās īpašumā 2. februārī plkst. 22:40 uzreiz pēc tam, kad māmiņa bija atvadījusies no viesiem.

Drošības eksperts Andreass Matioss sacīja: “Iedzīvotāji bija aizņemti, atvadoties no saviem draugiem, kuru automašīnas joprojām bija novietotas uz piebraucamā ceļa pie atvērtiem galvenajiem piebraucamajiem vārtiem, jo viņi grasījās doties prom.

Aizdomās turētie pamanīja iespēju un apstājās ārpus īpašuma. Tuvojoties upuriem, kāda sieviete, kas stāvēja piebraucamajā ceļā, iekliedzās, kad ieraudzīja aizdomās turamo, kurš bija bruņojies ar šaujamieroci.”

Video redzams, kā viesis vīrietis sarkanos šortos sākotnēji cenšas palīdzēt mātei aiztaisīt vārtus, taču pēc tam nokrīt zemē, kad bandas dalībnieki sāk šaut.

Viens no šāvējiem izskrien pa vārtiem, kamēr māte notupās uz zemes un apskāva bērnu, lai to nosargātu.

Bruņotais laupītājs pirms aizbraukšanas no notikuma vietas šāva gaisā.

Pēc brīža vīrietis sarkanos šortos atgriezās, lai nosargātu vārtus.

Pēc A. Matiosa teiktā, viens no upuriem iemetis viesu mobilos telefonus krūmos, lai neļautu laupītājiem tos paņemt. Tomēr kādam aizdomās turētajam izdevās no krūma izvilkt telefonu un pēc tam ar to aizmuka.

Vardarbīgajā incidentā neviens nav cietis, un policijai vēl jāapstiprina, vai viņi izmeklēs šo lietu.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment