Taro prognoze visām zodiaka zīmēm 2022. gadam

Vai vēlaties uzzināt, kas 2022. gadā jūs sagaida? Tad drīzāk skatiet Taro izkārtojuma rezultātus visām zodiaka zīmēm.

Auns – imperators

Nākamais gads ir lielisks laiks pašrealizācijai. Jums būs iespēja ieņemt statusa amatu vai nostiprināties savos amatos, iegūt cieņu un pelnītus apbalvojumus, atvērt savu biznesu un sasniegt to, ko vēlaties. Viss jūsu rokās!

Vērsis – 8 zobeni

Gads nesīs daudz nepatikšanas un nelielas problēmas, grūti tikt galā ar informācijas plūsmu, kas sabruks lavīnā. Var krasi izpausties izolācijas, ierobežotības, bezcerības sajūta, kaut kur sava bezspēcības sajūta. Svarīgi ir neapkrāpt sevi, nedramatizēt un atcerēties, ka vienmēr ir izeja.

Dvīņi – Mēness

Gads mudina būt uzmanīgiem, iemācīties saskatīt apslēpto un nebūt ilūziju un manipulāciju vadītam. Bailes un atkarības var saasināties. Šogad sievietēm vajadzētu padomāt par savu pašsajūtu, iemācīties veidot attiecības ar vīrieti, parādīt seksualitāti un sievišķību.

Vēzis – Nūjiņu jātnieks

Daudzsološs gads radošā potenciāla īstenošanai. Jādeklarē sevi. Vairāk reklāmas un komunikācijas! Nekautrējieties ķerties pie lietas, neapstājas pie tā, un jūs iegūsit izcilus rezultātus. Jaunumu un jaunumu gads, romantiskas tikšanās un vaļasprieki. Būs daudz kaislību un emociju.

Lauva ir nūjiņu karalis

Gads solās būt darbīgs un emocijām bagāts. Kaislības virmos, tāpat kā darbi degs tavās rokās. Varēsi parādīt līdera īpašības, radīt savu produktu un gūt atzinību un apbrīnu. Vai varbūt pat satikt savu partneri.

Jaunava ir monētu jātniece

Gads solās būt grūts, daudz uzdevumu, bet daudzsološs materiālā ziņā. Varēsi realizēt savas idejas vai iegūt to, ko vēlies, labi un izdevīgi ieguldīt savus resursus.

Svari – nūjiņu dūzis

Veiksmīgs un auglīgs gads. Varēsi sasniegt savas vēlmes un īstenot savus projektus. Būs daudz emociju, kaislību un iespaidu.

Lasi vēl: Noskaidro – Kas tu esi savā dzīvē

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment