Taro prognoze visām zodiaka zīmēm 2022. gadam

Skorpions – 6 nūjiņas

Gads jums nesīs vēlamo uzvaru un plānu realizāciju, dos spēku un aktivizēs veiksmes resursus. Būsi autoritāte daudziem, tavā viedoklī tiks uzklausīts. Viss izdosies, bet ne bez piepūles.

Strēlnieks – Spēks

Nākamais gads nesīs iespējas izpausties, izkopt gribu un pašdisciplīnu, kaut kur pārvarēt sevi un savu slinkumu. Ir daudz kaislību un emociju, kuru rezultātā var daudz ko izdarīt fit, tāpēc pieņem lēmumus, konsultējoties ar galvu. Iespējamas mīlestības intereses, kas palīdzēs nedaudz pārslēgties. Daudzas situācijas, lai pārbaudītu spēku, izturību un rūdījumu. Bet tie, kas to darīs, saņems pelnītu atlīdzību.

Mežāzis ir zobenu karalis

Šis gads liks uzņemties iniciatīvu, nākt klajā ar projektiem un stratēģijām. Deklarē sevi, parādi līdera īpašības, uzņemies atbildību, aizstāvi savas robežas. Jums var nākties aizstāvēt sevi vai aizstāvēt savu viedokli. Būt aktīvam un daudzām sociālajām attiecībām radīs jums iespējas un karjeras izaugsmi.

Ūdensvīrs – 8 tases

Šis gads jūs īpaši neiepriecinās ar iespējām, drīzāk tas nesīs pārmaiņas, kas liks kustēties un meklēt jaunus ceļus savu mērķu sasniegšanai. Un jaunais vienmēr ir solis uz priekšu. Jums var nākties saskarties ar vilšanos. Esiet gatavi emocionālam un grūtam gadam.

Zivis – tornis

Šis gads jums nesīs globālas pārmaiņas. Var būt lieli zaudējumi. Atcerieties, lai rastos kaut kas jauns un labāks, vecais ir jāiznīcina. Uztveriet to kā pašsaprotamu un skatieties uz priekšu. Ir svarīgi nekavēties pie zaudējumiem, bet stingri apzināties, ka tas ir neizbēgami, un, kad dažas durvis aizveras, citas noteikti atvērsies.

Lasi vēl: Ekstrasenss Mehdi Vafa pastāstīja, kā zodiaka zīmju iezīmes ietekmē viņu dzīvi

Leave a Comment