“Andris aiz sevis Latvijā atstājis ļoti daudzas problēmas, kuras viņam ir jānokārto” – Madara Kiviča nevar sagaidīt brīdi, kad būs oficiāli šķirta

 

Maija izskaņā Madara savā Instagram profilā ievietoja bildi, kurā viņa redzama stāvam pie Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesas nama durvīm, kur tika izskatīta lieta par uzturlīdzekļu pieprasīšanu no Kiviča abu meitiņām – Kimai un Keitijai. Protams, ka pats bērnu tēvs uz tiesu nebija ieradies, jo kopā ar savu jauno dzīvesbiedri Lieni Skulmi izbauda atpūtu Spānijā.

2012. gadā dziedātājs Andris Kivičs jau trešo reizi iestūrēja laulības ostā, par savu sievu apņemot Madaru Niperi. Pagājuši septiņi gadi, Kivičs uzsācis jaunu dzīvi ar jaunu draudzeni Lieni Skulmi, taču laulība oficiāli vēl nav šķirta.

Madara atklāj, ka bez uzturlīdzekļu piedziņas Andrim nepieciešams izpildīt vēl dažus nosacījumus, lai cilvēcīgi izšķirtos…

Uz tiesas sēdi Madara bija ieradusies viena, jo, kā jau sociālajos tīklos redzams, Kivičs un Skulme nesteidzas atgriezties Latvijā un atpūtu Spānijā izbaudīt plāno līdz jūlijam. Žurnāls “Kas Jauns” pēc tiesas sēdes jautāja Madarai, kāds tad ir  tiesas lēmums par uzturlīdzekļu piedziņu, viņa atbildēja šādi:

 

“Man īsti nav, ko teikt, jo lēmums man un Andrim ir zināms, bet oficiāli tāds tiks pieņemts drīzumā. Izdarījām to, par ko bijām vienojušies… Tas arī viss. Runa te ir par alimentu nemaksāšanu. Ne ko citu.”

 

Nedēļu pirms notika tiesas sēde, Madara atklāja patieso un skaudro situāciju ar vīru, kurš, kopš aiziešanas no ģimenes, nav palīdzējis finansiāli savām atvasēm, aizbildinoties, ka nemaz neesot ko dot. Uz jautājumu par to, kādi ir Madaras turpmākie nākotnes plāni, viņa atbildēja:

 

“Ļoti ceru, ka drīz varēšu tikt oficiāli brīvā statusā.Ļoti grūti paskaidrot, bet Andris aiz sevis Latvijā atstājis ļoti daudzas problēmas, kuras viņam ir jānokārto. Tad, kad šīs problēmas, kas saistītas ne tikai ar mani, bet arī citiem, tiks nokārtotas, tikai tad mēs varēsim cilvēcīgi izšķirties. Diemžēl tā… Es arī gaidu to dienu. Tiešām gaidu, jo nu jau man šis viss ir apnicis. Pārāk ilgi tas ievilcies… “

 

Madara vēlas iedrošināt māmiņas, kas arī piedzīvojušas šķiršanos, nesēdēt rokas klēpī salikušas un nepieņemt to kā normu, ka bērnu tēvs neinteresējas par savām atvasēm. Ir daudz tādu sieviešu, kuras pēc vīra aiziešanas, palikušas vienas ar bērniem, tāpēc ir jācīnās līdz pēdējam, jo abi vecāki ir vienlīdz atbildīgi par saviem bērniem.

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment