Pazudušas 4 gadus vecas meitenītes mirstīgās atliekas atrod plastmasas maisā, kuram pārbraucis pāri zālespļāvējs

FOTO: metro.co.uk

Vēl aizvien nav skaidrs, kā meitene nomira, bet Tims Millers kopā ar brīvprātīgo meklēšanas grupu EquuSearch teica, ka viņas nāves iemeslu nav iespējams noteikt, jo viņas ķermenim pāri bija pārbraucis zāles pļāvējs. Millers teica “KHOU 11”:

 

“Tas bija baiss skats. Tas bija briesmīgs skats, ko nācās redzēt. Pagāja vairākas stundas, lai savāktu ķermeņa daļas un pierādījumus. Viņi veic autopsiju, lai noteiktu nāves cēloni. Es domāju, ka tas būs neiespējami.”

 

Meitenes patēvs, 27 gadus vecais Derions Venss, tika arestēts saistībā ar Malejas nāvi pagājušajā nedēļā pēc tam, kad viņš, kā tiek runāts, paziņojis kopienas aktīvistam Quanell X, ka viņas nāve ir bijis nelaimes gadījums.

FOTO: Houston Police Department

Pirmdien, 03.,06., viņš tika ievietots cietumā Hjūstonā, Teksasā, pēc tam, kad bija paziņojis X, kur atrodas Malejas līķis, kas atradās Arkanzasas ceļa malā. Pagājušajā nedēļā Quanell X teica:

 

“Es varu teikt tikai to, ko viņš man teica – ka tas ir nelaimes gadījums, ka viņa ir mirusi un kur viņš izmetis viņas ķermeni. Viņš teica, ka piebrauca Arkanzasā, izkāpa no mašīnas, nogāja no ceļa braucamās daļas un nometa viņas līķi no ceļa malas.”

 

Tika ziņots, ka maleja pazudusi 4. maijā pēc tam, kad Venss policijai paziņoja, ka meitenīti nolaupījuši trīs vīrieši, kad viņš uz Džordža Buša starpkontinentālo lidostu devās pakaļ viņas mātei Britānijai Bovensai.

Venss teica, ka nolaupītāji viņu piekāvuši, un viņš pats esot pamodies 24 stundas vēlāk kādā laukā.

Pēc tam, kad tika ziņots par Malejas pazušanu, varas iestādes Vensa mājās atrada meitenītes asiņu pēdas, radot bailes, ka viņš varētu būt viņu nogalinājis.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment