Esiet piesardzīgi ar hennām! Melnais hennas tetovējums burtiski izdedzina meitenītes ādu

FOTO: SWNS

 

Jauna meitene ir atstāta ar rētām uz mūžu pēc tam, kad viņa, atpūšoties Ēģiptē, uztaisījusi melnu hennas tetovējumu. Medisone Gulivera ieguva tetovējumu viesnīcā, bet pēc atgriešanās Apvienotajā Karalistē viņa sūdzējās, ka tas sācis niezēt.

Tad tas uzliesmoja sāpīgās tulznās, kas bija jāizgriež apdeguma vietā, un tagad viņa ir sakropļota uz mūžu. Bildes liecina par viņas raudāšanu sāpēs, kur viņai slimnīcā tika izgrieztas mežonīgās tulznas.

Melnās hennas tetovējumi var saturēt augstu paratenilēndiamīna (PPD), toksiskas ķīmiskās vielas, līmeni.

FOTO: SWNS

Kamēr PPD ir sastopams daudzos produktos, piemēram, saules krēmā un matu krāsošanā, to parasti lieto ļoti mazās devās. PPD pievienošana hennai tagad tiek atzīta par sabiedrības veselības jautājumu, jo šī alergoloģiskā ķīmiskā viela bieži izraisa paaugstinātas jutības reakcijas bērniem. Meitenes tēvs Martins sacīja:

 

“Tetovējums tika taisīts viesnīcas salonā, un viņi apgalvo, ka tā nav hennas, bet gan manas meitas ādas vaina. Viņai ir tulznas no pirksta līdz elkonim, un viņai ir tik daudz sāpju. Mēs pilnīgi nebijām informēti par briesmām, un es domāju, ka viņiem par to vajadzētu brīdināt brošūrās.

Es domāju, ka tā daļēji ir mana vaina, jo es par to nezināju, bet arī salona vaina, jo viņi izmanto bīstamas ķimikālijas uz bērniem. Mēs būtu domājuši, ka ceļojumu aģentiem par to būtu radušās bažas. Mēs vēlamies izplatīt šo ziņu, lai citi par to arī būtu brīdināti.”

 

FOTO: SWNS

Martins teica, ka viņam bijušas lieliskas brīvdienas ar 43 gadus veco sievu Silviju, 9 gadus veco dēlu Sebastianu, un 7 gadus veco meitu Medisonu, līdz pienāca otrās nedēļas sākums, kad Silviju aizveda uz slimnīcu ar žultspūšļa infekciju.

Kaut arī viss esot bijis kārtībā, ģimene divas brīvdienas pavadīja slimnīcā. Par to, ka abi bērni tik labi uzvedušies, Martins nolēma samaksāt, lai abiem bērniem būtu melns hennas tetovējums.

 

Nākošajā lappusē lasi, kādas ciešanas bija jāpiedzīvo meitenītei, lai atveseļotos

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment