Esiet piesardzīgi ar hennām! Melnais hennas tetovējums burtiski izdedzina meitenītes ādu

FOTO: SWNS

Sebastjans uzreiz sūdzējās par niezi, tāpēc mākslas darbs tika nomazgāts no viņa rokas. Taču drīz pēc atgriešanās mājās 25. jūlijā āda zem Medisones tetovējuma burtiski sāka burbuļot. Martins turpināja:

 

“Mēs pamanījām, ka tetovējuma virspusē ir neliels plankums, kas ir pacēlies, bet mēs neredzējām nekādu apsārtumu. Nākamajā rītā viss tetovējums sāka niezēt, tāpēc mēs to nomazgājām, un tad tetovējuma aprišu vietas klāja izsitumi. Tas sāka pārklāties ar tulznām, un mēs sākām skatīties internetā par melnajiem hennas tetovējumiem, tad mēs atklājām visai satraucošas lietas.”

 

FOTO: SWNS

Ārsti deva ģimenei steroīdu krēmu, lai ārstētu iekaisušo ādu, bet, kad uz Medisoned pirkstiem sāka veidoties tulznas, jauno meitene ātri veda uz slimnīcu. Tikai pēc  apciemojumiem Sv. Marijas slimnīcā, kur viņiem tika iedoti dažādi krēmi un ziedes, viņu beidzot nodeva apdegumu speciālistiem Salsberijas rajona slimnīcā. Tēvs teica:

 

“Mēs sākām krist panikā. Viņi to nekad agrāk nebija redzējuši, un katru reizi, kad mēs iegājām iekšā, viņi mēģināja ko citu, bet kļuva arvien sliktāk un sliktāk. Ārsti veica testu ar šķidrumu, kas bija uzkrājies Medisone tulznās, un bija šokēti, atklājot augstu PH līmeni – tas liecina par ķīmisku apdegumu. Viņi nolēma ārstēt ādu, noņemot tulznas, lai varētu piekļūt apdedzinātajai ādai zem tām.

Viņi domāja, ka spēs izmērcēt tulznas un noberzt tās, bet tas nebija iespējams, jo tās bija tik biezas, tāpēc vajadzēja tās nogriezt. Meita gribēja redzēt, ko viņi dara, tāpēc mēs nevarējām panākt, lai viņa novēršas, viņa patiešām bija laba un vērīga, sakot: “Tu esi palaidusi garām vienu”.”

 

Medisonei tagad ir vismaz sešus mēnešus jāvalkā pārsējs, kas nosedz viņas roku, lai samazinātu rētas.

Tagad Martins vēlas brīdināt ikvienu par melnās hennas bīstamību.

 

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment